SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS- Giresun Maçının Yayın Kanalı

0
Güncellendi - 2016-03-10 16:47:32
AYMS- Giresun Maçının Yayın Kanalı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig’de 25. haftada oynanacak maçların hangi kanaldan yayınlanacağı belli oldu. Pazar günü Malatya İnönü Stadı’nda Alima Yeni Malatyaspor ile Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

PTT 1. Lig’in yayıncı kuruluşu TRT, 25. haftada oynanacak olan müsabakaların yayın programını açıkladı. Buna göre, 25. haftada oynanacak olan karşılaşmaların 8’i TRT Spor, 1’i ise TRT Avaz’dan naklen yayınlanacak.

Maç yayın programı şöyle:

11 Mart 2016 Cuma

19.00 Adana Demirspor - Vartaş Elazığspor TRT Spor

12 Mart 2016 Cumartesi

13.30 Şanlıurfaspor - 1461 Trabzon TRT Spor

16.00 Samsunspor - Multigroup Alanyaspor TRT Spor

18.30 Karşıyaka - Kardemir Karabükspor TRT Spor

13 Mart 2016 Pazar

13.30 Boluspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor TRT Avaz

13.30 Alima Yeni Malatyaspor - Giresunspor TRT Spor

16.00 Altınordu - Adanaspor TRT Spor

18.30 Balıkesirspor –Denizlispor TRT Spor

14 Mart 2016 Pazartesi

19.00 Kayseri Erciyesspor -Göztepe TRT Spor

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız