SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Guido'yu İstiyor

0
Güncellendi - 2016-01-01 20:07:29
AYMS Guido'yu İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Lig’de ilk yarının bitmesinin ardından transferde harekete geçen Alima Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği takımının Almanya doğumlu Türk futbolcusu Guido Koçer’i kulübünden resmen istedi.

Ligin devre arasına girilmesiyle birlikte transfer çalışmalarını yoğunlaştıran sarı-kırmızılı yönetim, Süper Lig takımı Gençlerbirliği’nde forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Guido Koçer’i transfer etmek için Başkent ekibinin kapısını çaldı.

Türk kökenli futbolcuyu renklerine bağlamak için Gençlerbirliği Kulübü’nden daha önce söz alan Yeni Malatyaspor yönetimi, Ankara temsilcisinin kapısını bir kez daha çalarak teklifini iletti. Yaşadığı teknik adam belirsizliğinin ardından İbrahim Üzülmez’i takımın başına getiren Gençlerbirliği ise gelen teklifi şimdilik beklemeye aldı. Kırmızı-siyahlı kulübün, takımın yeni Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez’in "Kampta bütün futbolcuları görmek istiyorum" talebinden dolayı, Koçer’in transferini şimdilik beklemeye aldığı ifade edildi.

İbrahim Üzülmez’in Koçer ile devam edilmemesi yönünde rapor vermesi halinde, gurbetçi futbolcunun Yeni Malatyaspor’un kampına katılacağı belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız