SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS İç Sahada 4 Maçtır Kaybetmiyor

0
Güncellendi - 2016-04-06 17:26:53
AYMS İç Sahada 4 Maçtır Kaybetmiyor
A- A+ PAYLAŞ

Ligdeki puanını 34'e yükselten ve alt sıralardan kopmaya başlayan Alima Yeni Malatyaspor, PTT 1. Lig'de iç sahada oynadığı son 4 maçı kaybetmedi.

Alima Yeni Malatyaspor son olarak ligin 27. haftasında sahasında Balıkesirspor'u 1-0 yenerek, alt sıradaki takımlarla arasındaki puan farkını açtı ve rahat bir nefes aldı. Ligin ilk yarısında iç saha maçlarında kötü bir performans ortaya koyan sarı kırmızılılar, ikinci yarıda iç sahada aldığı puanlarla kötü istatistiğini düzeltmeye başladı.

Ligde geride kalan 27 hafta sonunda 34 puan toplayan Alima Yeni Malatyaspor, son 4 iç saha maçında mağlup olmadı. Sarı kırmızılılar, bu karşılaşmaların 3'ünü kazanırken, 1'inde berabere kaldı. Alima Yeni Malatyaspor, ligin ikinci yarısında iç sahada son olarak 22 Ocak'ta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilmişti.

Alima Yeni Malatyaspor'un ligin ikinci yarısında iç sahada oynadığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle:

Alima Yeni Malatyaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 0-1

Alima Yeni Malatyaspor-Kardemir Karabükspor: 1-0

Alima Yeni Malatyaspor-Adanaspor: 1-1

Alima Yeni Malatyaspor-Giresunspor: 2-1

Alima Yeni Malatyaspor-Balıkesirspor: 1-0.

Yeni Malatya Gazetesi

aymskadro

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız