SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS, İnönü'de İzmir Takımlarını Yenemedi

0
Güncellendi - 2016-05-03 20:04:00
AYMS, İnönü'de İzmir Takımlarını Yenemedi
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor, bu sezon ligde İzmir ekipleriyle sahasında oynadığı karşılaşmalarda galibiyet yüzü göremedi.

Sarı kırmızılılar, İzmir ekipleri Göztepe, Karşıyaka ve Altınordu’ya karşı oynadığı 6 karşılaşmada 3 mağlubiyet, 2 galibiyet, 1’de beraberlik aldı.

Göztepe’ye karşı her iki karşılaşmayı da 3-1’lik skorlarla kaybeden Alima Yeni Malatyaspor, sahasında Altınordu’ya 1-0 mağlup oldu. Karşıyaka ve Altınordu karşısında deplasmanda galibiyet alan Malatya temsilcisi, sahasında son olarak küme düşen Karşıyaka ile 3-3 berabere kaldı.

SAHASINDA GALİBİYETİ YOK

Alima Yeni Malatyaspor, Malatya İnönü Stadı’nda İzmir ekiplerine karşı oynadığı 3 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. 2 karşılaşmayı kaybeden sarı kırmızılılar, 1 karşılaşmada ise berabere kaldı.

Malatya temsilcisi, ligin 7. haftasında sahasında Göztepe’ye 3-1 mağlup oldu. Ligin 30. haftasında sahasında Altınordu’ya 1-0 kaybeden Alima Yeni Malatyaspor, ligin 32. haftasında Karşıyaka ile gol düellosuna sahne olan karşılaşmada 3-3 berabere kaldı.

GALİBİYETLERİ DEPLASMANDA

Sarı kırmızılılar, İzmir ekiplerine karşı kazandığı iki galibiyeti deplasmanda aldı.

İzmir Atatürk Stadı’nda Göztepe’ye 3-1 mağlup olan Alima Yeni Malatyaspor, 13. haftada Altınordu, 15. haftada Karşıyaka’yı 1-0’lık sonuçlarla yendi.

Sarı kırmızılılar, sezon boyunca İzmir ekiplerine karşı oynadığı 6 karşılaşmada 11 puan kaybetti.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız