SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS İrfan Buz'la Devam Edecek

0
Güncellendi - 2016-04-10 18:10:17
AYMS İrfan Buz'la Devam Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Teknik Direktör İrfan Buz'un durumu ve takımın kalan haftalardaki hedefiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Adil Gevrek, kalan haftalar öncesinde takımın Play-off iddiasıyla ilgili olarak, “Biliyorsunuz bu sene biz ligi ilk 10 takım içerisinde bitirelim demiştik. Ben öncelikle futbolcularımızı, teknik heyeti ve özellikle taraftarlarımızı kutluyorum. Gerçekten birinci dakikadan 90. dakikaya kadar takımı desteklediler. Önemli bir galibiyet aldık. Şanlıurfa da iyi bir takım. Biz en azından biraz rahatladık diyebilirim. İnşallah bundan sonra takım her geçen gün biraz daha üzerine koyar. Sezona kötü başladık. Tabi o zaman herkes, buna ulusal medya da dahil, takım küme düşer dedi. İlk düşecek takım denildi. Ben her zaman, bu takım düşmeyecek Allah’ın izniyle dedim. Güveniyordum, inanıyordum. Kendimize inanıyorduk. Henüz matematiksel olarak garantilemedik. Ben kesinleşmeden bir şey demem ama başından beri de güveniyordum. Taraftara da güveniyordum. Çok şükür biz şu anda iyi bir yerdeyiz. Ben inanıyorum ki daha da iyi olacak. Tabi biliyorsunuz geçen yıl yükseldiğimiz bu lig kolay değil. Bizim için de bir tecrübe oldu. Önümüzdeki maçlarda ve önümüzdeki yıllarda daha farklı şeyler olabilir. İnşallah bu birlik ve beraberlik olduktan sonra ben inanıyorum ki bundan sonra daha iyi olacağız” dedi.

“GECE BEKLENTİLERİMİZİN ÜSTÜNE ÇIKTI”

Kulübe ekonomik katkı sağlamak için geçen İstanbul’da yapılan destek gecesiyle ilgili konuşan Gevrek, “Biliyorsunuz geçen hafta bir gece yaptık. Ben burada bütün Malatyalı iş adamlarımıza, destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Gece beklentilerimizin üstüne çıktı. O da önemli bir şeydi. Oradaki herkesin takımına sahip çıkması, o birliği beraberliği sağlaması önemli bir şeydi. Çok güzel bir gece oldu. İnşallah bundan sonra bütün Malatyalı hemşehrilerimiz hep beraber takımımıza sahip çıkarsak daha iyi olur. Futbol takımının sadece sportif görevi yok. Birleştirici gücü de var. O gecede her düşünceden, her görüşten, her siyasi partiden insan oradaydı. Onun için takımımıza sahip çıkalım diyoruz” diye konuştu.

“HOCAMIZLA 2 YILLIK SÖZLEŞMEMİZ VAR”

Gevrek, yeni sezon öncesinde Teknik Direktör İrfan Buz’un durumuyla ilgili de açıklamalarda bulunarak, Buz’un kulüple devam eden 2 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu kaydetti.

Önlerinde 6 maçın bulunduğunu, bu maçları oynadıktan sonra yeni sezonun planlamasını yapacaklarını söyleyen Gevrek, “Önümüzde 6 maçımız var. Bu maçları oynadıktan sonra yeni sezonu düşüneceğiz. İrfan Hocamız sözleşmeli hocamız. Hocamızla 2 yıllık sözleşmemiz var ve sezon sonu bitmiyor, devam ediyor. Hocasıyla, teknik heyetiyle, taraftarıyla, yönetimiyle camiada ciddi bir birlik beraberlik var. Tabi bu birlik beraberlik çok önemli” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • irfan44 (7 yıl önce)
    Böyle beyefendi. hırslı . enerjik hoca zaten bırakılmamalı. Bugün kümede kalıyorsak. irfan hocanın rolü çok büyük bence. Seneye daha da başarılı olacağına yürekten inanıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    eyi olur zaar
    0
    0
    Yanıtla