SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Maçına Tecrübeli Hakem

0
Güncellendi - 2016-04-08 00:35:38
AYMS Maçına Tecrübeli Hakem
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'de Alima Yeni Malatyaspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın hakemi belli oldu. Buna göre, zorlu karşılaşmayı Üst Klasman Hakemi Koray Gençerler yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), PTT 1. Ligin 28. haftasında görev alacak hakemleri açıkladı. Buna göre, Alima Yeni Malatyaspor ile Şanlıurfaspor arasında Cumartesi günü 19.00'da Malatya İnönü Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Manisa Bölgesi'nden üst klasman hakemi Koray Gençerler yönetecek. Gençerler'in yardımcılıklarını Manisa Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Cumhur Altay ile İzmir Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Hüsnü Emre Çelimli yapacak.

PTT 1. Lig'de 28. haftada görev alacak hakemler şöyle:

8 Nisan Cuma

18.00 Vartaş Elazığspor-Boluspor: Emre Altun

19.00 Multigroup Alanyaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Serkan Çınar

19.00 Kardemir Karabükspor-1461 Trabzon: Yaşar Kemal Uğurlu

20.00 Adanaspor-Samsunspor: İlker Meral

9 Nisan Cumartesi

13.30 Denizlispor-Altınordu: Özgüç Türkalp

16.00 Balıkesirspor-Kayseri Erciyesspor: Oktay Taş

19.00 Alima Yeni Malatyaspor-Şanlıurfaspor: Koray Gençerler

10 Nisan Pazar

13.30 Giresunspor-Adana Demirspor: Çağatay Şahan

16.00 Göztepe-Karşıyaka: Tolga Özkalfa

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız