SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS İddialı Gitti

0
Güncellendi - 2016-03-04 19:10:32
AYMS İddialı Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Karabük ve Elazığspor’u devirdikten sonra yine bir şampiyon adayı Adanaspor ile de sahasında berabere kalan Alima Yeni Malatyaspor, Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını tamamlayarak Manisa’ya gitti.

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor’da Göztepe maçı hazırlıklarının Malatya ayağı tamamlandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası’nda yapılan son antrenmana tüm futbolcular katıldı. Takımda morallerin iyi olduğu gözlenirken, Teknik Direktör İrfan Buz’un futbolcularına rehavet uyarısı yaptığı öğrenildi.

İdman genelinde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıran Teknik Direktör İrfan Buz, çift kale maçta istediğini yapamayan futbolculara, oyunu durdurarak pozisyonda yapılması gerekenleri uzun uzun anlattı.

Alima Yeni Malatyaspor Göztepe ile oynayacağı maç için aktarmalı olarak Manisa’ya gitti. İstanbul ve İzmir aktarmalı olarak, uzun bir yolculuk sonrası Manisa’ya giden Alima Yeni Malatyaspor’da Göztepe maçında oynayıp oynayamayacağı merak edilen Sandro Gotal’ın da 18 kişilik kadroda yer aldığı ifade edildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ceyhun (8 yıl önce)
    Kulübün dogru yonetilmesi şart.örnek verecek olursak konyaspor.yapilan stat tesislesmede , taraftar tribünde ,yönetim teknik heyet ve bütçe yönetiminde örnek teşkil ediyor.ayrıca kulübün altyapıya onem vermesi gerekiyor.sadece malatya içi gençleri değil çevre iller ve hatta yurtdışında ki potansiyel gençler altyapiya kazandırılmalı.ayrıca yönetimin para ve destek için kapı kapı dolaşması cok komik bi durum bence.o kadar zenginimiz var.ama paraylada bitmiyor iş.profesyonel davranmalı herkes.son olarak kadro bence bu lige gore iyi.bir iki takviye sampiyonluga oynatır bu takımı.guido bonservisi alinmali.sandro süper kıymeti bilinmeli.yeterki onlara yardimci olcak ortasaha olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (8 yıl önce)
    Takımımıza Yürekten Güveniyoruz başarılar dilerim irfan buz ve talebelerine
    0
    0
    Yanıtla