SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Montana İle Oynadı, Goller Aydın'dan

0
Güncellendi - 2016-01-29 19:24:27
AYMS Montana İle Oynadı, Goller Aydın'dan
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor, Alanya'da gerçekleştirdiği mini kamp çerçevesinde Bulgaristan ekibi Montana ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında 2-2 berabere kaldı.

Sarı kırmızılılar, lige verilen arayı Alanya'da kamp çalışması yaparak, değerlendiriyor. Ligin 20. haftasında Alanya'da Multigroup Alanyaspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, hazırlıkları çerçevesinde Bulgaristan A PFG takımlarından Montana ile hazırlık karşılaşması oynadı. Alanya'da bir otelin tesislerinde oynanan hazırlık karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 sonuçlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında Montana 2-0 öne geçti. Alima Yeni Malatyaspor, 1'i penaltından olmak üzere Aydın Çetin'in kaydettiği 2 golle, sahadan 2-2 berabere ayrıldı.

Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, hazırlık karşılaşmasında bütün oyuncularına forma şansı verdi.

Takımdaki bütün oyuncularını sahada deneyen ve performanslarını yakından izleyen tecrübeli teknik adam, zorlu Multigroup Alanyaspor maçı öncesi futbolcular arasındaki uyumu sağlamayı amaçlıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Suat (8 yıl önce)
    Var olan parayla bu kadar olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (8 yıl önce)
    Varsa parası olan destek çıksın yoksa paranız şükredin
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (8 yıl önce)
    Bu takmdan süper lig beklentimiz yok ligde kalsınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (8 yıl önce)
    hani aydın çetin gidiciydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (8 yıl önce)
    yeni alınan yiğitcan neden oynatılmadı... burası dingonun çiftliği değil...hazır olmayan oyuncuyu ve 5 aydır ayağına top değmemiş oyuncuyu neden alırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca (8 yıl önce)
    Yeni malatya takiminda bir bozuluk var ya yöneticiler yada teknik heyet bunu bu bahsettim kisiler toplanip düsmeye degil süper lige cikmaya mücadele etmeli malatyadporun mazisine bakin hic yenilmeyen Malatyasporu görmek arzu ediyorum ... Hadin el el basariya ...
    0
    0
    Yanıtla
  • adnan (8 yıl önce)
    arkadaş neden yeni malatyanın kötü olmasına sevinir gibi olumsuz yazıyorsunuz başkanla bukadar falan başkanmı top oynuyacak biraz dürüst olun mükemmel bir yeni malatya var biraz sabır
    0
    0
    Yanıtla
  • Servet (8 yıl önce)
    Malatyalı tabiri ile Aynı tas aynı hamam..Bu başkanla bu kadar!
    0
    0
    Yanıtla
  • biraz destek olmayı öğren senin kafa da aynı tas aynı hamam
    0
    0
    Yanıtla