SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS, Montana ve Bescacana İle Oynayacak

0
Güncellendi - 2016-01-28 17:11:21
AYMS, Montana ve Bescacana İle Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi.

Kamp çalışmalarının verimli bir şekilde devam ettiğini kaydeden Ravcı, "Alanya kampımız en verimli şekilde devam ediyor. Türkiye genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı bir hava söz konusu olduğu için buraya geldik. Alanya kampını hem yenilerle eskilerin daha kısa sürede uyum yakalayabilmesi, hem de fizik kondisyonumuzu daha iyi duruma getirebilmemiz için güzel bir fırsat olarak görüyoruz. Burada günde iki idman şeklinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kamp çalışmaları çerçevesinde Bulgaristan ve Macaristan 1. Lig takımlarıyla hazırlık maçları yapacağız" ifadelerini kullandı.

Ravcı, son olarak Süper Lig ekibi Gençlerbirliği'nden orta saha oyuncusu Guido Koçer'i transfer ettiklerini belirterek, "Koçer, kalitesine inandığımız bir futbolcu. O da akşam itibariyle kampımızda olacak. Forvet bölgesine de bir takviye yapma durumumuz var. Henüz o bölge için netleşen bir isim yok. Toto Tamuz için de bir girişimimiz oldu ama şu an için netleşen bir durum yok. Alanyaspor ile oynayacağımız karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıp, lige kaldığı yerden iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

İKİ HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAKLAR

Alanya'da kamp çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, günde çift antrenmanla hazırlıklarına devam ediyor.

Multigruop Alanyaspor maçına kadar kamp çalışmalarını sürdürecek olan Alima Yeni Malatyaspor kamp çalışmaları çerçevesinde iki hazırlık maçı oynayacak.

PTT 1. Lig’in ikinci yarısında oynadığı iki maçı da kaybeden sarı kırmızılılar, yeni transferlerin uyumu ve takımın fizik kondisyon yönünden daha iyi duruma gelmesi için, kupa arasını Alanya’da kamp yaparak değerlendiriyor. 21 kişilik kadrosuyla Alanya maçının hazırlıklarını sürdüren Alima Yeni Malatyaspor, kamp çalışmaları çerçevesinde iki hazırlık maçı yapacak.

Sarı kırmızılılar, Cuma günü 17.00’de Bulgaristan 1. Lig takımlarından Montana ile 1 Şubat Pazartesi günü ise Macaristan 1. Lig takımlarından Bescacana ile hazırlık maçı oynayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • salih (8 yıl önce)
    Yenimalatyasporumuz Alanyada hangi otelde kamp yapıyor ziyaret etmek istiyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir türk (8 yıl önce)
    ne alakası var kardeş. ali ravcı iyi gün dostudur kaç tane malatya çocuğu kazandırmış memlekete senelerdir kulüpte. bir tane transferde emeğini anlatın. adil başkan tek başına destek olmak lazım. olamıyosakta köstek olmayalım. adam gibi adam adil başkan tüm mesaisini malatyaspora harcıyo. nerde kavuklar ılıcaklar türübünde bağıranlar maddi destek olunsana
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın düzgün (8 yıl önce)
    Bu adamda olmasa takımon hali perişan malatyanın gururusun ali ravcı
    0
    0
    Yanıtla