SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Rahatlama, Denizli Kurtulma Peşinde

0
Güncellendi - 2016-03-20 16:33:43
AYMS Rahatlama, Denizli Kurtulma Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 26. haftasında Denizlispor ile Alima Yeni Malatyaspor arasında Pazar günü deplasmanda oynanacak olan karşılaşma bir anlamda alt sıradaki takımların gidişatını da belirleyecek.

PTT 1. Lig'de Giresunspor galibiyetiyle puanını 31'e çıkaran Alima Yeni Malatyaspor, 25. haftada Balıkesirspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Denizlispor'a konuk olacak. Alima Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılıp, alt sıradaki takımlarla arasındaki puan farkını açmak, Denizlispor ise sarı kırmızılıları eli boş gönderip, aradaki puan farkını kapatmak istiyor.

İÇ SAHANIN EN KÖTÜSÜ

Lige iyi başlayamayan ve istikrarsız gidişi durduramayan Denizlispor, ligde geride kalan 25 hafta sonunda 21 puan toplayabildi.

Ligde oynadığı 25 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 beraberlik, 13 mağlubiyet alan Denizlispor, ligin son sırasında yer alan Karşıyaka'nın sadece 2 puan önünde bulunuyor.

Hanesine yazdırdığı 21 puanın 8'ini deplasmanda alan Denizlispor, 13 puanı ise iç saha maçlarında aldı. Yeşil siyahlılar, iç sahada topladığı 13 puanla Karşıyaka ile birlikle en kötü takım oldu. 13 puan ve averajla iç sahada en kötü performansı sergileyen takım olan Denizlispor, sahasında sadede 3 kez galip gelebildi.

KALDIĞI YERDEN DEVAM ETMENİN PEŞİNDE

Alima Yeni Malatyaspor ise ligde geride kalan 25 hafta sonunda 31 puan topladı. Sarı kırmızılılar, 31 puanın 17'sini deplasmanda kazanarak, deplasmanda en iyi puanı toplayan 6 takım arasında yer alıyor.

Son deplasman maçında İzmir ekibi Göztepe'ye 3-1 mağlup olan Alima Yeni Malatyaspor, deplasman başarısına kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Sarı kırmızılılar, deplasmanda şuana kadar oynadığı 13 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik, 6'da mağlubiyet aldı.

20 Mart Pazar günü Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak ve 13.30'da başlayacak olan maçı Özgür Yankaya yönetecek. Karşılaşma TRT Avaz'dan naklen yayınlanacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kamber (8 yıl önce)
    haydi kaplanım parÇala gel kim tutar seni
    0
    0
    Yanıtla