SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Son Dakikada Yıkıldı: 2-1

0
Güncellendi - 2016-01-17 18:06:24
AYMS Son Dakikada Yıkıldı: 2-1
A- A+ PAYLAŞ

Deplasmanda 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor, rakibine 2-1 mağlup oldu.

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Oktay Taş (Eskişehir), Nihat Samuk (Kocaeli), Bilal Gölen (Balıkesir)

1461 TRABZON: Uğurcan Çakır, Ziya Alkurt (Ali Kuçik Dk. 66), Yaser Hacımustafaoğlu (Yoann Axel Cyrıac Arguın Dk. 90), Hamza Gür, Serge Ognadon Akakpo, Addulkadir Parmak (Oktay Demircan Dk.81) , Ferhat Yazgan, Aytaç Ak, Erhan Kara, Yüksel Şişman, Okan Yıldız

YEDEKLER: İbrahim Demir, Oktay Demircan, Kaan Güdü, Ali Kuçik, Recep Uğur Öztürk, Oğuzhan Acar, Yoann Axel Cyrıac Arguın

TEKNİK DİREKTÖR: Sinan Akçay

ALİMA YENİ MALATYASPOR: Ertaç Özbir, Kemal Cingirt, Sadık Çiftpınar, Gonzalo Damian Godoy Silva, Ramazan Kahya, Sunday Mba (George Akpabio DK. 61), Ali Sakal, Okechukwu Azubuike (Hüseyin Kar Dk. 72), Sandro Gotal, İrfan Başaran, Mehmet Umut Nayir (Aydın Çetin Dk. 84)

YEDEKLER: Vedat Kapurtu, Osman Fırat, Yakup Alkan, George Akpabio, Hüseyin Kar, Aydın Çetin, Sedat Ağçay

TEKNİK DİREKTÖR: İrfan Buz

GOLLER: Addulkadir Parmak (Dk. 64), Hamza Gür (90+1) (1461 Trabzon), İrfan Başaran (DK.80) (Alima Yeni Malatyaspor)

KIRMIZI KART: Ali Kuçik (Dk. 79)

SARI KARTLAR: Serge Ognadon Akakpo (Dk. 58), Uğurcan Çakır (Dk. 79) (1461 Trabzon), İrfan Başaran (Dk. 89) (Alima Yeni Malatyaspor)

1461 TRABZON, PTT 1. LİG'İN 18. HAFTASINDA SAHASINDA YENİ MALATYASPOR'U 2-1 MAĞLUP ETTİ. (GÖKMEN ŞAHİN/TRABZON-İHA)

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Dakika 5: Sandro, ceza sahası sol çaprazdan şansını denedi, top kaleci Uğurcan Çakır'un kucağına gitti.

Dakika 7: Sandro ceza sahasına girdi, rakibini çalımladı ancak topu kaleye gönderemeden kaleci Uğurcan Çakır çıktı ve gol şansına izin vermedi.

Dakika 11: Ferhat'ın pasında topla buluşan Yüksel'in ceza sahası içerisinden şutunda kaleci Ertaç Özbir, köşeye giden topu kontrol etmekte zorlanmadı.

Dakika 14: İrfan Başaran'ın güzel pasında topla buluşan Sando, kaleciyi çalımladı ancak açısını kaybetti.Sandro boş kaleye topu göndermek istedi ancak Okan kaleye giden topu uzaklaştırdı.

Dakika 16: Kemal Cingirt'in soldan ortasında Sandro topa dokunamayınca kaleci Uğurcan, ön direkte topu kontrol etti.

Dakika 17: Ziya Alkurt'un sert şutunda kaleci Ertaç Özbir topu karşıladı.

Dakika 19: Yaser, uzaktan şansını denedi, kaleci Ertaç köşeye giden topa uzandı ve kontrol etti.

Dakika 20: Kemal'ın ceza sahası içerisine pasında Umut Nayir'den önce defans topa müdahale etti ve tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 23: Sadık'ın müdahalesinde Abdulkadir yerde kaldı. Ceza sahası yayının biraz gerisinden Abdulkadir'in kullandığı serbest vuruşta, top defansa çarpıp kornere çıktı. Yüksel'in kullandığı köşe vuruşunda savunma topu karşıladı.

Dakika 25: Sandro'nun ceza sahası içerisine pasında Umut Nayir, topa istediği gibi dokunamayınca, Alima Yeni Malatyaspor mutlak golü kaçırdı.

Dakika 29: Azubuike'nin ceza sahasına gönderdi pasta Sandro topa vurdu kaleci Uğurcan Çakır, kaleyi zamanında terk etti ve gole izin vermedi.

Dakika 32: Ziya'nın ceza sahasına ortasında Hamza kafayı vurdu kaleci Ertaç kaleye giden topu ayaklarıyla durdurdu. Yan hakem bu pozisyonda ofsayt bayrağını kaldırdı.

Dakika 33: İrfan'ın pasında Umut Nayir kafayı vurdu. Kaleci Uğurcan Çakır, kaleye giden topu kontrol etti.

Dakika 35: Ziya'nın ortasında Yaser, Ramazan Kahya'nın pozisyonunu bozmasına rağmen kafayı vurdu, top az farkla yandan auta çıktı.

Dakika 38: Ferhat ceza sahasının dışından kaleye sert bir şut gönderdi. Top, az farkla yandan dışarı çıktı.

Dakika 42: Ferhat'ın sert şutunda kaleci Ertaç Özbir, sağına giden topa uzandı ve topu kornere çeldi. Yüksel'in kullandığı kornet atışında Akakpo topa dokundu, defansa çarpan top bir kez daha kornere çıktı.

Hakem ilk yarının sonuna 2 dakika ekledi.

İlk yarıda iki takımda eline geçen fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

Dakika 47: İrfan'ın kullandığı korner atışında Umut Nayir kafayı vurdu, top direğin yanından auta çıktı.

Dakika 48: Erhan'ın ortasında Hamza kafayı vurdu top kaleci Ertaç'ın kucağında kaldı.

Dakika 49: Hamza'nın pasında Yaser topa dokunmak istedi ancak Sadık tehlikeyi büyümeden önledi.

Dakika 51: İrfan'ın kullandığı korner atışında Azubuike uzaktan şansını denedi. Top, farklı bir şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 54: Yaser'in pasında Hamza sağ çaprazda topla buluştu. Hamza, müsait pozisyonda topu auta gönderdi.

Dakika 55: Sandro ceza sahası dışından şansını denedi. Top yandan auta çıktı.

Dakika 59: Ramazan'ın kullandığı serbest vuruşta Sadık topu ortaya çevirdi ancak hakem pozisyonda ofsayda hükmetti.

Dakika 60: İrfan Başaran'ın ceza sahası dışından gönderdiği mükemmel şutta Uğurcan iyi uzandı ve topu köşeden çıkarıp, kornere çeldi.

Dakika 62: Abdulkadir'in ortasında top Sadık'tan sekti, Hamza röveşatayla topu kaleye gönderdi. Bu pozisyonda kaleci Ertaç bir kez daha gole izin vermedi.

Dakika 64: Hamza'nın pasında Abdulkadir ceza sahasına girdi. Abdulkadir, Godoy'dan sıyrıldı ve şutunu gönderdi, kaleci Ertaç'tan seken top ağlarla buluştu: 1-0.

Dakika 73: Akpabio'nun pasında Sandro topa dokundu. Top, üstten auta çıktı.

Dakika 77: Hamza'nın pasında Ferhat topu kaleye gönderdi. Godoy'a çarpan top yandan kornere çıktı. Korner atışını Yüksel kullandı, Hamza kafayı vurdu, top yan ağlarda kaldı.

Dakika 78: İrfan'ın pasında Hüseyin Kar ceza sahası içerisinde topla buluştu. Hüseyin Kar, kaleci Uğurcan'ın müdahalesiyle yerde kaldı hakem penaltı noktasını gösterdi.

Dakika 80: İrfan Başaran penaltı atışını gole çevirdi: 1-1.

Dakika 82: Ramazan'ın yerden ortasında Umut topa dokundu, kaleci Uğurcan topu kontrol etmekte zorlanmadı.

Dakika 83: Sandro, sol çaprazdan kaleyi yokladı, kaleci Uğurcan köşeye giden topu güçlükle çıkardı.

Hakem, oynanmamış süre olarak 4 dakika ekledi

Dakika 90+1: Alima Yeni Malatyaspor ceza sahası içerisinde Yüksel'in çektiği şutta top, defanstan döndü. Hamza Gür, ceza sahası içerisinde önünde kalan topu ağlara göndermekte zorlanmadı: 2-1.

Dakika 90+3: İrfan Başaran sağ çaprazdan kaleyi yokladı. Top, üstten auta çıktı.

Maçta başka gol olmadı ve 1461 Trabzon, zorlu karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

Foto: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MURAT (8 yıl önce)
    y malatya spor da soorun aklı başında bir yönetim yok eksiklikleri gideren bir transfer politikası yok takım allaha kalmış yazık 1 sene sonra borc batağında bir kulup ortaya cıkacak transferdeki kıstas ne yeni transferlerin varlığı yokluğu fark edilmiyor devre arsındaki tarnsferler nokta transferler olmalı malef o yok yazık bu şehre
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim COŞKUN (8 yıl önce)
    Böylesine güzel bir atmosferde seyirciyi arkasına alan beraberliği tesadüfen yakalayan ve 10 kişi kalan bir rakibe seyirci baskısı olmadan mağlup oluyorsun.Yazık hemde çok yazık yenildiğin takım senin rakibin 3 puan kaybetmedin 6 puan kaybettin.Bazı oyuncuların kendilerine çeki düzen vermesi lazım.Rakibimiz olan tüm takımlar haftayı hemen hemen kayıpsız geçiyorlar.Yönetimin bir an önce stopere adam alması gerekiyor oynayan stoperin yedeği yok.Eğer 3 iyi futbolcu transfer edemez isek bence kümeye gideriz.Ne şartlarda bu lige çıktığımız unutulmamalı......
    0
    0
    Yanıtla
  • ergun (8 yıl önce)
    neden bu takıma bir santrfor alınmaz 5 yıldır anlamış değilim alınan santrforda hep topukla atmaya çalışıyor öncelikle bir gol atta daha sonra estetik gol atarsın kardeşim. bir diğer konu devre arasında alınan ilk futbolcu bazuka olmasına rağmen neden 18 de yok . İşimiz zor ama imkansız değil.Birde takımın en iyisi Azubike çıkarmıydı oyundan?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet ULU (8 yıl önce)
    Böylesine ruhsuz bir takım dünyanın hiç bir yerinde yok galip gelebilmek için önce istemek lazım birkaç futbolcudan başka hiçbiri top oynamak için çıkmamış o sahaya çok yazık gerçekten bu takımın hak ettiği yer amatör küme
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (8 yıl önce)
    Böyle rezil bir mağlubiyet ancak AYMS'ye nasip olur.Kendi sahanın zemini bozuk diye şikayet edersin.Trabzonun sahası mükemmel seyirci avantajı sende.Gel gelelim futbol adına hiç bir şey yok.İlk devrenini ilk 30' dakikasına kadar güzel futbolla umutlandık.sonrası malum.oyun adına bir şey yok.Hücumda etkisiz bir futbol.Savunmada gereksiz paslaşmalar ve sonunda yenilen iki gol.Hakemin tartışmalı penaltısı ile beraberliği bile koruyamadın.Bu takım böyle devam ederse hayat yok.gelecek için umutta vaat etmiyor.Görünüşe göre düşmeye en yakın adaylardan biri.Umarım bu mağlubiyet ders olur..'
    0
    0
    Yanıtla