SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS U 21 Karabük'te Galip

0
Güncellendi - 2016-02-14 18:03:06
AYMS U 21 Karabük'te Galip
A- A+ PAYLAŞ

U-21 1. Ligi’nde mücadele eden Alima Yeni Malatyaspor deplasmanda karşılaştığı Kardemir Karabükspor’u 3-1 mağlup etti.

Nihat Hartlı, Ferhat Alkan, Şükrü Albayrakoğlu hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Alima Yeni Malatyaspor’un gollerini Eray Baba (12, 26) ve Uygar Taşkıran kaydetti. Ev sahibi takımın tek sayısı 32. dakikada Murat Akça’dan geldi.

Alima Yeni Malatyaspor rakibi karşısına Burhan, Hakan Bezci, Hakan Şişçi, Ömer Faruk, Ferhat, Bülent, Eray, Uygar, Furkan, Hamdullah ve Özgür on biriyle çıktı. Puan tablosunda 10. sırada bulunan rakibi karşısında özellikle maçın ikinci yarısında etkili bir oyun sergileyen Alima Yeni Malatyaspor’da Eray ve Uygar performanslarıyla alkış aldı. Alima Yeni Malatyaspor aldığı galibiyetle puanını 22’ye yükseltti.

“TAKIM OYUNU BENİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Müsabaka sonrası açıklamada bulunan Alt Yapı Sorumlusu Murat Uçkun, takım olarak her geçen gün takım oyununu daha iyi sergilediklerini söyleyerek, “Oyuncularımı kutluyorum. Burada sonuçtan ziyade sahadaki takım oyunu beni çok mutlu etti. İnşallah alt yapımız geleceğe umutla bakıyor” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız