SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS U-21 Zorlu Deplasmanda

0
Güncellendi - 2016-04-15 20:33:54
AYMS U-21 Zorlu Deplasmanda
A- A+ PAYLAŞ

2015-2016 sezonunda Süper Lig ve 1. Lig olmak üzere iki grupta oynanan U-21 Liginde temsilcimiz A.Yeni Malatyaspor, ligin 30.haftası programında deplasmanda Altınordu’ya konuk olacak.

2015-2016 sezonunda Süper Lig ve 1. Lig olmak üzere iki grupta oynanan U-21 Liginde A.Yeni Malatyaspor, 30.hafta programı dahilinde deplasmanda Altınordu’ya konuk etti. Sarı kırmızılılar zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan sarı kırmızılılar, üç puana odaklandı. Afmo Torbalı Tesislerinde oynanacak olan zorlu doksan dakikayı İzmir Bölgesinden Emre Bulut, İbrahim Bayram ve Kağan Pınar üçlüsü yönetecek.

U-21 Liginde 30’ncu hafta programı ise şöyle:

16 Nisan Cumartesi

14.30 1461 Trabzon - Adanaspor Volkan Cindemir

14.30 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Vartaş  Elazığspor Mikail Meşe

17 Nisan Pazar

14.30 Altınorduspor - Alima Yeni Malatyaspor Emre Bulut

14.30 Şanlıurfaspor - Kayseri Erciyesspor Serhat Çelik

14.30 Multigroup Alanyaspor - Kardemir Karabükspor Ali Rıza Boz

18 Nisan Pazartesi

14.30 Samsunspor - Giresunspor  Hasan Hacısalihoğlu

14.30 Adana Demirspor - Balıkesirspor Mehmet Nuri Yalçın

14.30 Boluspor - Göztepe Nihat Hartlı

14.30 Karşıyaka - Denizlispor Ertuğrul Hakan Korkmaz

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız