SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Umut Nayir'le Anlaştı

0
Güncellendi - 2016-01-12 00:28:11
AYMS Umut Nayir'le Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor, Süper Lig ekibi Osmanlıspor’da forma giyen forvet oyuncusu Umut Nayir’i kadrosuna kattı. Nayir, Alima Yeni Malatyaspor’da kiralık olarak sezon sonuna kadar forma giyecek.

Bir süredir forvet arayışını sürdüren sarı kırmızılılar, aradığını Süper Lig’de buldu. Yönetim, Osmalıspor’da forma giyen forvet oyuncusu Umut Nayir ile her konuda anlaştı. Nayir, kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

-92 maçta 39 gol kaydetti.

Kayseri doğumlu olan 23 yaşındaki Umut Nayir, son olarak Süper Lig ekibi Osmanlıspor’da forma giydi. İleri uçta forma iyen genç oyuncu, 1.84 metre boyunda. Genç golcü, 2015-2016 sezonunda Süper Ligde Osmanlıspor formasıyla 7 maçta 136 dakika süre aldı ve 1 gol kaydetti.

Türkiye Kupası’nda 2 maçta forma giyen Nayir, 122 dakika sahada kaldı ve 1 gol attı. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Kupası’nda da 2 maçta görev alan golcü futbolcu, 135 dakika sahada kaldı ve 2 gol atma başarısını gösterdi. Umut Nayir, oynadığı 92 karşılaşmada 39 gol attı.

“İnşallah yolun başı gibi güzel olur”

Resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra bir açıklamada bulunan Nayir, “Haberi duyduktan sonra arayan, buradan yazan, güzel dileklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah yolun sonu da başı gibi güzel olur” dedi.

Nayir, Alima Yeni Malatyaspor’a kiralık olarak geldiğini kaydederek, “Yeni Malatyasporla sezon sonuna kadar anlaşmış bulunmaktayım. Hayırlı olsun. Güvenleri boşa çıkarmayacağız inşallah. Allah mahcup etmesin. Anlaşma kiralık olarak. Sözleşmede satın alma opsiyonu bulunmuyor” ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı Adil Gevrek ise, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Osmanlıspor’dan forvet oyuncusu Umut Nayir Yeni Malatyaspor’umuza hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

-Mehmet Umut Nayir-

Futbola 16 yaşındayken, İstanbul'un amatör takımlarından Albayrakspor'da başlayan Umut, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanarak Ankara'ya gelmiş ve MKE Ankaragücü'nün A2 takımında 1 sezon forma giymiştir. 2012 yılında ise profesyonelliğe ilk adımını MKE Ankaragücü ile atmıştır. 2012-2015 yılları arasında MKE Ankaragücü'nde forma giydikten sonra 2015 yılında Osmanlıspor'a transfer olmuştur.

Nayir, futbolculuğunun yanı sıra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimine devam etmektedir. Daha öncesinde ise lise eğitimini İstanbul Bayrampaşa Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır.

Genç futbocu, 2011-2012 sezonunda A2 liginde 36 maçta 27 gol atma başarısı göstermiştir. 13 Ekim 2012 tarihinde MKE Ankaragücü ile profesyonel sözleşme imzaladı. 2013-2014 sezonunun başında 31 Mayıs 2014'te bitecek olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. 30 Ocak 2015 tarihinde Osmanlıspor'a transfer oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız