SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Yönetimi İstişare Yapıyor

0
Güncellendi - 2016-05-26 05:53:25
AYMS Yönetimi İstişare Yapıyor
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor’da teknik direktör arayışı sürüyor. En kısa zamanda teknik direktör sorununu çözmek isteyen yönetim, bu noktada listesinde bulunan isimlerle temasa geçerek, nabız yokluyor.

Teknik direktör İrfan Buz ile yolların ayrılmasının ardından harekete geçen yönetim, takımı hedefe taşıyacak bir teknik adam ile anlaşmak için yoğun bir mesai harcamaya başladı. Teknik direktör arayışları çerçevesinde kulüp başkanı Adil Gevrek, takımın sportif direktörü Ali Ravcı ile İstanbul’da bir araya gelerek, istişarede bulundu.

Listede yer alan isimler üzerinde detaylı bir değerlendirmede bulunan Gevrek ve Ravcı, bu isimlerle ilgili nabız yokluyor. Takımı hedefine taşıyacak bir teknik heyeti takımın başına getirmeyi amaçlayan yönetim, listesindeki isimlerle görüşmelerini de sürdürüyor.

Uğur Tütüneker, Hüsnü Özkara ve Bayram Bektaş gibi isimlerin yer aldığı listede Ertuğrul Sağlam, Metin Diyadin ve Ünal Karaman’ın isimlerinin de yer aldığı öğrenildi.

Takımı hedefine taşıyacak bir teknik adamla anlaşmak isteyen Alima Yeni Malatyaspor yönetimi, diğer yandan da futbolcularla görüşmelere başlayacak.

Transfer çalışmalarında kongreye kadar mesafe kat etmek isteyen yönetim, bu konuda istişarelerde yapacak.

MALİ KONGRE VE OLAĞAN GENEL KURUL HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Yönetim bir yandan teknik direktör sorununu halletmeye çalışırken diğer yandan da mali kongre ve olağan genel kurulun hazırlıklarını yapıyor.

Alima Yeni Malatyaspor’un başında ilk senesinde takıma şampiyonluk yaşatan, PTT 1. Ligi’nde ise ilk sezonunda ‘kümede kalma’ hedefini gerçekleştiren Adil Gevrek ve yönetimi, göreve devam etme sinyali verirken, daha güçlü bir yönetimle yoluna devam etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Adil Gevrek, daha güçlü bir yönetimle yola devam etmek istediklerini kaydederken, takımın en büyük destekçisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Alima Yeni Malatyaspor Kulübü Divan Başkanı Ahmet Çakır da, buna olumlu bakan bir açıklama yapmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hulki kır. (7 yıl önce)
    Yine acemilik etmeyin .maddi olarak kuvvetli olun.Hedef süper lig olsun.sallanmaya zaman yok.elinizi tez tutun.yapamayacaksaniz iyi yapana bırakın.yüzümüzü kara çıkarmayın. Anlaşılmıştır inşallah. Hadi rastgele.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Bu yıl BUCASPOR u çalıştıran Ziraat Türkiye kupasında transfer yasağına rağmen yarı final oynatan küme düştü denen takımı dirilten SUAT KAYA yı listenize alsznız iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (7 yıl önce)
    Boşa geçen günler.ne mali ne normal kongre tarihi belli bile değil. yine herşeye gec kalınacak.ondan sonra dogru dürst transfer bile yapılmayacak.yani herşeyi yüzlerine bulaştracaklar.
    0
    0
    Yanıtla