SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'de 3 Puan Sevinci

0
Güncellendi - 2016-04-04 01:15:26
AYMS'de 3 Puan Sevinci
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'da futbolcular, Balıkesirspor karşısında zorlu 90 dakika sonunda alınan 3 puanın sevincini yaşıyor.

Ligde 27. haftada sahasında Balıkesirspor'u konuk eden ve maçı 1-0 kazanan Alima Yeni Malatyaspor'da, futbolcular 80. dakikada Sedat'la gelen golden sonraki büyük sevinci maç sonrasında 3 puan için de sürdürdüler. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte birbirlerini tebrik eden futbolcular, galibiyeti kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara armağan etti.

Takımın tecrübeli ön liberosu Ali Sakal, "Zorlu bir maç oldu ama sonuçta kazandık. Önemli olan iyi futbolun yanında 3 puanı almaktı" dedi.

Balıkesirspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyan ve defansta yine kritik müdahalelerde bulunan Sadık Çiftpınar ise, "Ligin ikinci yarısında iç sahadaki performansımız çok iyi. Güçlü bir rakiple karşılaştık ve iyi mücadele ettik. Çok iyi bir futbol olmayabilir ama mücadelemiz inanılmaz iyiydi. Son dakikalara kadar galibiyeti kovaladık. Son 10 dakika kalan Sedat ağabey çok zorladı ve güzel bir gol bulduk" diye konuştu.

Çiftpınar, aldıkları galibiyetle biraz daha rahatladıklarını ifade ederek, "İki maç kazanınca potaya giriyorsunuz, iki maç kaybedince alt sıralara düşüyorsunuz. Hiçbir şey belli olmuyor. Kazandık ve alt sıralarla aramızdaki puan farkını daha da açtık. Bundan sonra daha iyi futbol oynayacağımızı düşünüyoruz. Bu güzel futbolla sonuçlarda gelecektir. İnşallah sürpriz yapar Play-Off'a da kalacağız" dedi.

Takımın defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan da, "Önceliğimiz bulunduğumuz konumdan bir an önce kurtulmak. Bu durum ne Malatya'ya ne de bize yakışıyor. Alt tarafla arayı açıp, ondan sonra Malatyalıların gururlanacağı ve zevk alacağı bir oyun oynamaya çalışacağız. Hafta hafta bakıyoruz. Maçlarımızı kazanırsak, hedefte gelir" ifadelerini kullandı.

Alima Yeni Malatyaspor'a galibiyeti getiren golü kaydeden orta saha oyuncusu Sedat Ağçay ise, "Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bu galibiyete de ihtiyacımız vardı. Denizlispor karşısında aldığımız mağlubiyetten sonra bu maçı kazanmak istiyorduk. Son haftalarda içerideki maçlarımızda çok iyi oynuyoruz. Bunu da Balıkesirspor maçında sahaya yansıttık. Bizim için önemli bir virajdı. Galip geldik, mutluyuz. Hafta içerisinde skora etki etmek istediğimi söylemiştim. İnşallah devamı gelir. Play-Off hesapları da yapabiliriz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

d7

d8

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • eyyup (7 yıl önce)
    eski kurt bütün gençlerin bakışları arasında golü buldu buna tecrübe üstün geldi denir bazen gençlerle kazanırsın bazende böyle tecrübe konuşur teşekkürler Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • neo (7 yıl önce)
    aynen devam kaplanlarım... haftaya Urfa'ya aynı tarife gelsin lütfen. stadı dolduralım sevgili Malatyalılar. bu Kaplanlar desteği sonuna kadar hak ediyor.
    0
    0
    Yanıtla