SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'de Antrenman Çarşamba Başlıyor

0
Güncellendi - 2016-04-25 22:03:06
AYMS'de Antrenman Çarşamba Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Ligin 32. haftasında sahasında haftaya Pazartesi günü İzmir ekibi Karşıyaka ile karşılaşacak olan Alima Yeni Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarına Çarşamba günü başlayacak.

PTT 1. Lig'de 31. haftada deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan sarı kırmızılılarda, takım 3 günlük izne ayrıldı. Yoğun maç temposunun ardından dinlenme imkanı bulan teknik heyet ve futbolcular, Çarşamba günü Malatya'da toplanarak, ligin 32. haftasında İzmir temsilcisi Karşıyaka ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Sarı kırmızılılar, ligin 31. haftasında Adana deplasmanında kazandıkları 1 puanla, ligdeki puanını 41'e yükseltti. Play-Off potasının 5 puan gerisinde yer alan sarı kırmızılılar, haftayı 3 puanla kapatarak, kalan son 3 hafta için umutlanan Karşıyaka'yı konuk edecek. Karşılaşma 2 Mayıs Pazartesi günü 20.00'da Malatya İnönü Stadı'nda oynanacak.

Alima Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında İzmir'de oynanan karşılaşmayı, İrfan Başaran'ın 21. dakikada penaltıdan kaydettiği golle 1-0 kazanmıştı.

ANTRENMAN FOTO: Arşiv

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız