SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'de Giresun Maçı Hazırlığı Başlıyor

0
Güncellendi - 2016-03-07 20:35:01
AYMS'de Giresun Maçı Hazırlığı Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 24. haftasında deplasmanda İzmir ekibi Göztepe'ye 3-1 yenilen Alima Yeni Malatyaspor, ligin 25. haftasında sahasında üst sıralarda mücadele veren Giresunspor'u ağırlayacak. Sarı kırmızılılar, iki günlük iznin ardından Salı günü yapacağı antrenmanla, Giresunspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Ligde 3 haftada 7 puan toplayarak bütün dikkatleri üzerine çeken Alima Yeni Malatyaspor, ligin 24. haftasında İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Göztepe'ye 3-1 yenildi. Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında iyi mücadelesine etmesine karşın ikinci yarıda aynı mücadeleyi sergileyemeyen sarı kırmızılılar, rakibine ligin ilk yarısında olduğu gibi bir kez daha 3-1'lik skorla boyun eğdi.

İzmir'de ilk kez kaybeden ve 3 maçlık serisi bozulan Alima Yeni Malatyaspor, sahasında üst sıralarda mücadele eden Giresunspor'u ağırlayacak. Sarı kırmızılılar, Göztepe maçı sonrası verilen iki günlük iznin ardından Malatya'da toplanarak, Giresunspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

DEPLASMANDA ALTINCI MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Alima Yeni Malatyaspor, İzmir ekipleri Altınordu, Karşıyaka ve Göztepe'yle İzmir'de oynadığı 3 karşılaşmadan 2 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı.

Altınordu ve Karşıyaka'yı 1-0'lık skorlarla geçen sarı kırmızılılar, 24. haftada Göztepe'ye, İzmir Atatürk Stadı'nda 3-12le boyun eğdi ve İzmir'deki ilk mağlubiyetini aldı.

Ligde geride kalan 24 hafta sonunda 28 puan toplayan Alima Yeni Malatyaspor, 28 puanın 17'sini deplasmanda aldı.

Sarı kırmızılılar, Göztepe karşısında aldığı mağlubiyetle birlikte deplasmandaki altıncı mağlubiyetini almış oldu. Deplasmanda 13 karşılaşmaya çıkan Alima Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmaların 5'ini kazanırken, 2'sinde berabere kaldı ve 6 karşılaşmayı kaybetti.

GÖZTEPE ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUDU

Alima Yeni Malatyaspor ile Göztepe arasındaki rekabette, Göztepe almış olduğu galibiyetle üstünlüğünü korumuş oldu.

İki takım arasında şuana kadar oynanan 6 karşılaşmada, Göztepe 3 galibiyet, Alima Yeni Malatyaspor ise 1 galibiyet alabildi. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Alima Yeni Malatyaspor ile Göztepe, tarihlerinde ilk kez 26 Eylül 2010'de Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta karşı karşıya geldi. Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Göztepe 1-0 kazandı. Ligin ikinci yarısında 9 Şubat 2011'de İzmir'de oynanan karşılaşma ise 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

İki takım 2012-2013 sezonunda bir kez daha Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta karşı karşıya geldi. Ligin ilk yarısında 9 Ekim 2013'te Malatya İnönü Stadı'nda oynanan ve gol düellosuna sahne olan karşılaşmayı Alima Yeni Malatyaspor 3-2 kazandı. Ligin ikinci yarısında 26 Şubat 2014'te İzmir'de oynanan karşılaşma ise 1-1 berabere sonuçlandı.

İki takım PTT 1. Lig'de 3 Ekim 2015'te Malatya İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldi. Alima Yeni Malatyaspor'un 9 kişi tamamladığı karşılaşmayı Göztepe 3-1 kazandı.

Ligin ikinci yarısında 24. haftada İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada, 3-1 Göztepe'nin üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • eyyup (8 yıl önce)
    alacağımız 3 maç var ondan sonra playof
    0
    0
    Yanıtla