SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'de Hedef Galibiyet

0
Güncellendi - 2016-02-13 15:47:15
AYMS'de Hedef Galibiyet
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor, PTT 1. Ligin 21. haftasında Cumartesi günü sahasında lider Kardemir Karabükspor'u ağırlıyor. İkinci yarıda oynadığı 3 karşılaşmayı da kaybeden sarı kırmızılılar, kötü gidişi durdurup, yükselişe geçmek istiyor. Camiada artık ligdeki kötü gidişin bir an önce son bulmasını istiyor.

Sezon başından buyana istikrarsız bir görüntü koyan Alima Yeni Malatyaspor, birazda şansının yardımıyla ligin ilk yarısında toplamış olduğu 21 puanla 13. sıradaki yerini korudu. Ligin ikinci yarısında aldığı 3 mağlubiyete rağmen, alt sıralardaki takımların istedikleri sonuçları alamaması nedeniyle yerinde sayan sarı kırmızılılar, ilerleyen haftalarda sıkıntı yaşamamak için lider Kardemir Karabükspor'u sahasında yenip, ikinci yarıdaki ilk galibiyetini almak istiyor.

SAHASINDA YÜZÜ GÜLMÜYOR

Ligde 5 maçtır galibiyet yüzü göremeyen, ikinci yarıda oynadığı 3 maçı ise kaybeden sarı kırmızılıların iç sahada yüzü bir türlü gülmüyor.

Sarı kırmızılılar, sahasında oynadığı 9 karşılaşmada sadece 2 kez galip gelebildi. Sahasında sadece 1 kez berabere kalan Alima Yeni Malatyaspor, 6 karşılaşmayı ise kaybetti. Sahasında rakiplerinden 14 gol yiyen sarı kırmızılılar, 9 haftada sahasında rakip ağları sadece 9 kez havalandırabildi.

İç sahada 9 haftada hanesine sadece 7 puan yazdırabilen sarı kırmızılılar, bu anlamda ligin son sırasında yer alıyor. Alima Yeni Malatyaspor, iç sahadaki en son galibiyetini ligin 12. haftasında 22 Kasım'da Kayseri Erciyesspor karşısında 3-1'lik skorla aldı.

MAÇ TRT SPOR'DAN YAYINLANACAK

Alima Yeni Malatyaspor ile Kardemir Karabükspor Cumartesi günü 16.00'da Malatya İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Ligde zirveyi ve alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmayı İstanbul Bölgesi'nden Üst Klasman (Süper Lig) Hakemi Serkan Çınar yönetecek. Çınar'ın yardımcılıklarını Mardin Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Nurettin Çiçek ile İstanbul Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Candaş Elbil yapacak.

Serkan Çınar, PTT 1. Lig'de en son Göztepe ile Multigroup Alanyaspor arasında oynanan karşılaşmayı yönetmiş ve bu karşılaşma 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

Alima Yeni Malatyaspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanacak olan karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Sencer bilge (8 yıl önce)
    İnşAllah yarın STAD DA OLCAZZ
    0
    0
    Yanıtla