SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'de İrfan Şoku

0
Güncellendi - 2016-02-05 13:51:00
AYMS'de İrfan Şoku
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 20. haftasında deplasmanda Multigroup Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Alima Yeni Malatyaspor'da İrfan Başaran şoku yaşanıyor.

Ligin ikinci yarısında oynadığı iki karşılaşmayı da kaybeden Alima Yeni Malatyaspor, 6 Şubat günü Multigroup Alanyaspor ile karşılaşacak. Sarı kırmızılılar, zorlu müsabakanın hazırlıklarını Antalya'da Belek'te sürdürüyor. 3 Şubat akşamı gerçekleştirilen antrenmanda orta saha oyuncusu İrfan Başaran, sol adalesindeki çekme nedeniyle antrenmanı yarıda bıraktı.

Bir süre buz tedavisi uygulanan Başaran, daha sonra otele döndü. MR'ı çekilen ve doktor kontrolünden geçen orta saha oyuncusu günü dinlenerek geçirdi.

Başaran'ın Multigroup Alanyaspor karşısında forma giyip giyemeyeceğinin maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

Öte yandan Multigroup Alanyaspor karşısında kart cezalısı olan defans oyuncusu Sadık Çiftpınar forma giyemeyecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hikmet Erdoğdu (8 yıl önce)
    6 Şubat burada Cumartesiye geliyor. ,Haberden anladığımıza göre Alanya'da Pazar'a denk gelmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (8 yıl önce)
    Yiğitcan diye bir topçu alındı, acaba o nerede?
    0
    0
    Yanıtla