SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'de K.Karabük Maçı Hazırlığı

0
Güncellendi - 2016-02-08 19:43:32
AYMS'de K.Karabük Maçı Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'de ilk yarıda şuana kadar sıfır çeken Alima Yeni Malatyaspor, ligin 21. haftasında sahasında ligin lideri Kardemir Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ligde ikinci yarıda oynadığı 3 karşılaşmayı kaybederek, büyük hüsran yaşayan sarı kırmızılılar, ligin 21. haftasında 13 Şubat Cumartesi günü Kardemir Karabükspor ile Malatya İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Multigroup Alanyaspor'a 2-0 yenilen ve morali bozulan sarı kırmızılılar, TFF Antrenman Sahası'nda Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başladı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, yarı alanda gerçekleştirilen çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan ve MR'a giden defans oyuncuları Erkan Sekman ile Kemal Cingirt ve gribal enfeksiyon geçiren sağ bek oyuncusu Ramazan Kahya katılmadı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • SELÇUK (8 yıl önce)
    Sayın Hikmet ve Mehmet kardeşim.Nasrettin hoca misali "İkinizde haklısınız." bence. Memleketimiz çok güçlü başkan da, hocada çıkarabilecek kapasitede. Hayati Palancı hoca başarıdan başarıya koşmuş hem hemşehrimiz hem de Malatya sporun yetiştirdiği evladı. Ama yaranamadı, harcandı. Hikmet başkanın ne kadar çaba harcadığını yakinen biliyorum.Futbol memleketi olan Malatya'mızda cevher çok da sahiplenme sorunumuz var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet (8 yıl önce)
    Memet zemin ve stat konusunda haklısında, ismini verdiğin şahıs Malatyasporu bitiren ve 1. amatör kümeye kadar düşmesinin tohumlarını eken yönetimin başı değilmiydi? Bize Rahmetli NURETTİN SOYKAN gibi futbol sevdalısı başkan lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • memet (8 yıl önce)
    Malatyaspora basarilar diliyorum ama gördügüm kadar türkiyeninen kötü zemininde futbol oynuyor futfolcular kimsenin sesi cikimiyor yilan hikayesine dönen yeni sitat anacak AK partli mutahiterceplerini dolduruyorlar.Birde klüpün belediydden bagimsiz olmasi gerekli futboldan anlayan ve parali bir baskan HIKMET TANRIVERDİ gibi.
    0
    0
    Yanıtla