SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'de Rota O'na mı Çevrildi?

0
Güncellendi - 2016-05-26 20:47:37
AYMS'de Rota O'na mı Çevrildi?
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor’da teknik direktör arayışı çerçevesinde birçok isim gündeme gelirken, bu isimler arasında eleme yapılmaya başladı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda yönetim, teknik direktör sorununu çözmek için yoğun bir mesai harcıyor. Kulüp başkanı Adil Gevrek ile sportif direktör Ali Ravcı, İstanbul’da bir araya gelerek, yeni teknik heyet üzerinde görüşmelere başladı.

Takımı yeni sezonda hedefe taşıyabilecek bir isimle anlaşmayı planlayan yönetim, bu noktada listesinde yer alan isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

LİSTEDE SÜRPRİZ İSİM

Teknik direktör sorununu en kısa sürede çözmeyi planlayan yönetimin listesinde yer alan bir isim sürpriz olarak nitelendirildi.

Sarı kırmızılıları şampiyon yaparak, 2. Lig’den PTT 1. Ligi’ne çıkaran teknik direktör Feyyaz Uçar’ın ismi kulüple dillendirilmeye başladı.

Alima Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek yoğun bir şekilde teknik direktör adaylarıyla yaptığı görüşmeler neticesinde takımı Spor Toto 2. Lig'den şampiyon olarak PTT 1. Lig'e çıkaran Feyyaz Uçar üzerinde ağırlıklı olarak durduğu öğrenildi. Görüşülen birçok teknik adamın özellikle kulüp yapısına uymayan istek ve arzularda bulunması sebebiyle daha önceden çalışılmış, başarı yakalanmış ve tanınan bir teknik adamın daha faydalı olacağı yönünde görüş birliğine varıldığı öğrenildi.

Bilindiği üzere feyyaz uçar 2014-2015 sezonunda ikinci yarı Alima Yeni Malatyaspor'da göreve başlamış ve uzun süre şampiyonluk özlemi çeken camiayı şampiyon yapıp, PTT 1. Lig'e çıkarmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Talib (7 yıl önce)
    Feyyaz hocanın kıymetini bilen yok. Prolisanslı, 3 dil bilen, lucescu'nun yardımcısı olmuş, milli takımlarda u19 avrupa şampiyonası yaşamış, aldığı her takımı kurtarmış, türk futbolunun üzerinde çalıştırma bilgisine sahip olduğu için kimse daha ne olduğunu bilmiyor. Olan bu. Anlamadıkları için anlamıyorlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    feyyaz hoca'nın kişiliğine lafım yok ama malatya'ya getirilmesi asrın hatası olur. bizi 2. lige düşüren feyyaz hoca, ptt 1. lge çıkaran pendik, karagümrük ve aydın spor. feyyaz hoca'yı alan yönetim onu 3-4 hafta sonra gönderip yerine daha maliyetli bir hoca almak zorunda kalacak. yönetim ne yapıp yapıp irfan hoca'yı ikna etsin o olmazsa hüseyin kalpar, erkan sözeri, arif erdem veya osman özköylü gibi hocalara teklif götürülmeli. yönetimin gücü yoksa bence en güzel zamanda bıraksın yoksa yıpranır.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Yorumları okuyorum bizi şampiyon yapan takımın 1923 KARAGÜMRÜK olduğunu tek gurbet 44 rumuzuyla bir kişi yazmış.Feyyaz hoca döneminde bizi zorlayan rakiplerde puan alamamışız.O dönem SADIK sakattı ama rakiplerimizden puan alamamışız.FEYYAZ hocanın üçüncü gelişi olur.Bize bir tek iyiliği var SADIK ıı kazandırdı.BUCASPOR u çalıştıran kupada yarı final oynatan transfer cezalısı olmasına rağmen takımı kümede bırakan SUAT KAYA ile bir görüşün.
    0
    0
    Yanıtla
  • cemal (7 yıl önce)
    Feyyaz Hoca gerçekten çok beyefendi ve karekterli bir insan fakat malatyasporu hedefe ulaştırabilecek biri değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gkhn (7 yıl önce)
    Ben bu başkanın ta Feyyaz uçağın oynattığı futbolu gördük neyi getiriyorsunuz taraftar sizi statta sokmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • VEDAT (7 yıl önce)
    Feyyaz Uçar'nın maliyetine göre alınan verim düşük olacaktır. Malatyalı isimsiz hocalar ondan daha fazla yararlı olur. Boşa çıkacak yatırım yapmayın. Performansıyla kariyerini üste taşıyabilecek bir hoca olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ata (7 yıl önce)
    Feyyaz zamanında alınması gereken bir tane maçı kazanamadık,rakiplerin hediyesi ile şampiyon olduk,neyin kafası bu,feyyazda nerden çıktı,gelirse 4 hafta sonra gider bu hoca,dogru dürüst bir hoca alında sezon ortasında yine hoca aramayın
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (7 yıl önce)
    inşallah gelir FEYYAZ uçar
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Feyyaz hoca takımı tesadüf şampiyon yaptı evinde pendikspor u yenemedi döndü menemenden puan alamadı tamamen rakipler isimizi kolaylastırdı unutmayalım bence yanlış tercih...
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (7 yıl önce)
    Hoca AYMS'yi de ligi de iyi biliyor.Geçen yıl TRT'de ligleri ve futbolcuları tanıma ve dinlenme fırsatı budu.Beşitaş menşeli teknik adamlar malatya'da tutuyor. Bildiğimiz ayranı bilmediğimiz yogurda degisemeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (7 yıl önce)
    bu adam gelirse ligden düşeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ABDULLAH YILMAZ (7 yıl önce)
    FEYYAZ HOCA İLE ŞAMPİYON OLAMAZDIK ŞU PENDİK SPOR OLMASAYDI..EVET EFENDİ CAMİAYA YAKIŞIR VE MALATYASPORU KÜMDE BIRAKIR...ANCAK DAHA HEDEF KOVALAYAN BİRİ GELSE DAHA İYİ OLUR...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayaa (7 yıl önce)
    Mercedesten inip tofaşa binmeyelim...
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (7 yıl önce)
    Yok artık denilecek bir haber..
    0
    0
    Yanıtla
  • gurbet44 (7 yıl önce)
    Tamam Feyyaz Hoca ,takımı şampiyon yaptı ama nasıl?Bir tane final maçı almadan ve Aydın 1923 ve Karagümrük sayesinde şampiyon oldu.Galiba yönetim o dönem matematik bilmiyordu.Feyyaz sadece defans oynatır!.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (7 yıl önce)
    Ucuz olsun çamurdan olsun hesabı yapılıyor.bırakın bu ayakları da kaliteli bir hoca ve kaliteli oyuncular la anlaşın.yoksa takımı bu ligde tutamazsınz.son pişmanlık işe yaramaz. biz taraftar olarak uyarımızı yapıyorz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Lexman1907 (7 yıl önce)
    Feyyaz olmasın da kim olursa olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen
    0
    0
    Yanıtla