SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'de Sandro Antrenmana Çıktı

0
Güncellendi - 2016-02-25 17:58:54
AYMS'de Sandro Antrenmana Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor’da sakatlığından dolayı antrenmana çıkmayan Avusturyalı futbolcu Sandro Gotal, 10 gün sonra takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Alima Yeni Malatyaspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Avusturyalı futbolcu Sandro Gotal, forma giydiği karşılaşmalardaki başarılı görüntüsünden sonra bir anda idmanlara çıkmayınca kafalarda soru işaretleri bırakmıştı. Sakatlığından dolayı idmana çıkmadığı söylenen Sandro Gotal, 10 gün sonra çalışmada yer aldı.

George Akpabio ile birlikte fiziksel eksiği oluştuğu için kondisyon artırmaya yönelik tempolu koşular yapan Gotal, geçtiğimiz hafta içinde eşi doğum yaptığı için ülkesine gitmişti. Malatya’ya dün dönen Sandro’nun idmanlara çıkmamasına sakatlığı gerekçe gösterilirken, parasını alamadığı iddiaları da ortaya atılmıştı.

Gotal, PTT 1. Lig'de oynanan 1461 Trabzon ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maçlarda güçlü fiziği ve top tekniği ile dikkatleri üzerine çekmişti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ramazan (8 yıl önce)
    Kumaşı kaliteli bir futbolcu.Uyum sorununu çözerse çok faydalı olur.
    0
    0
    Yanıtla