SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'de Sandro Kadro Dışı Bırakıldı

0
Güncellendi - 2016-03-10 18:52:56
AYMS'de Sandro Kadro Dışı Bırakıldı
A- A+ PAYLAŞ

İsviçre Süper Ligi Takımlarından St Gallen takımında forma giyen ve devre arası Alima Yeni Malatyaspor’a transfer olan Avusturyalı forvet oyuncusu Sandro Gotal, süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

PTT 1.Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor’da, zorlu Giresunspor maçı öncesi kadro dışı krizi yaşanıyor. Alima Yeni Malatyaspor’un devre arasında İsviçre Süper Ligi Takımlarından St Gallen takımından büyük umutlarla transfer ettiği forvet oyuncusu Sandro Gotal, süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

Tecrübeli golcünün son günlerde disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışı kaldığı gelen bilgiler arasında. Konu hakkında Alima Yeni Malatyaspor kulübünden ise henüz resmi bir açıklama gelmedi. Öte yandan Göztepe karşısında son dakikalarda oyuna dahil olan Gotal’ın, hafta başından bu yana idmanlara çıkmadığı öğrenildi.

"REAKSİYONUMUZU GÖSTERECEĞİZ"

Teknik direktör İrfan Buz, hafta içerisinde gazetecilere Gotal'la ilgili ilginç bir açıklamada bulunmuştu.

Buz, "Sandro Gotal’la ilgili bizce bir sorun yok. Kendiyle ilgili bir sorunu olabilir. İstediğimiz performansı göremedik. Dışarıdan da çok fazla Gotal’dan -2-3 maç oynadı- beklenti çok fazla. Gotal öncelikle bizim takımımıza hizmet etmek durumunda. Ona göre oynamak durumunda. Baktığınız da bu puanlar Gotal’sız alındı. Görüntü olarak iyi bir transfer yaptık ama kendisiyle ilgili uyum sıkıntısı oluyorsa, kendisi farklı düşünüyorsa, ona göre de reaksiyonumuzu göstereceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • abdullah (8 yıl önce)
    arkadaş malatyada kimsenin parası kalmaz bence şu anda borçsuz olan takımlardan bitanesi bildigimiz kadarıyla fakat önümüzde bi elazıg gerçegi samsun gerçegi ve daha çok örnekler var adamlarda para yok puanları silinmiş transfer yasakları falan her türlü olumsuzluk var oynadıkları oyuna bakıyosun hırslı ve kaliteli futbolcu kardeşlerimizde bunları göz önünde bulundursun lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL AYTEN (8 yıl önce)
    Adamı traş olurken berberde gördük çok hırslı gözüküyordu.Gol ve goller atacağını söyledi.İyi bir topcu kazanılması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • berberde :))
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeş malatyada berber derler adam farklı birşey dememiş kuaför ün bizim dilimizde kelime anlamı kuaför dür.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan44 (8 yıl önce)
    Profesyonel sporcu parasını alamadıysa oynamaz klüp ödeme yapıp yapmadığını açıklamalı ve ispat etmeli. İspat ederse kadro dışı bırakmak yerinde olur, aksi durumda tüm sorumluluk yönetimindir
    0
    0
    Yanıtla
  • parasini almayan topcunun hakkini aramasi cok dogal... siz maas almazsaniz ise gidermisiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Servet (8 yıl önce)
    Arkadaş takım yalan rüzgarı gibi var bir sıkıntı. Başkan ödemeler yapıldı dese de bana inandırıcı gelmiyor. Bu futbolcular para alamıyorsa adamlar haklı. Kimse babasının hayrına oynamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • CUMALİ (8 yıl önce)
    ne peşinatını ne de alacaklarını alamayan futbolcu oynarmı oynamaz işte olay bu takımda huzursuzluk hat safhada futbolcular alacaklarını alamıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (8 yıl önce)
    kendi beceriksizliğine bakmadan takımı küçümsüyor mu ne :)
    0
    0
    Yanıtla
  • CUMALİ (8 yıl önce)caner isimli kullanıcı yorumuna
    küçümsemiyor kardeş adam bir kruş para almamış kandırıldım diyormuş 2. yarı alınan futbolcular 1 lira ödeme olmadı adam haksızmı..
    0
    0
    Yanıtla
  • bunu bilmiyordum, haklı tabi böyle bir durumda.
    0
    0
    Yanıtla