SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'de Şanlıurfa Hazırlıklarına Başlandı

0
Güncellendi - 2016-04-06 01:51:10
AYMS'de Şanlıurfa Hazırlıklarına Başlandı
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor, ligin 28. haftasında sahasında Şanlıurfaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ligin 27. haftasında sahasında Balıkesirspor'u 1-0 yenerek, puanını 34'e çıkarıp 11. sıraya yükselen Alima Yeni Malatyaspor, ligin 28. haftasında sahasında ligin alt sıralarından kurtulmak mücadelesi veren ve kendisi gibi iyi bir çıkış yakalayan Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

Balıkesirspor maçının ardından bir günlük izne ayrılan sarı kırmızılılarda, teknik heyet ve futbolcular, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde toplanarak, Şanlıyrfaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör İrfan Buz yönetimindeki antrenmana sol kasığındaki yırtık nedeniyle emarı çekilen Hüseyin Kar ile tedavisi devam eden İrfan Başaran katılmadı.

Balıkesirspor maçında forma giyen futbolcular yenileme çalışmasıyla antrenmanı tamamlarken, diğer futbolcular minyatür kalede maç yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

f7c82f55-23a3-4e9f-a48c-085d5ed386cb (1)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız