SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'den Süper Lig Ekibine

0
Güncellendi - 2016-01-30 22:51:09
AYMS'den Süper Lig Ekibine
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor’un 22 yaşındaki kalecisi Emre Selen, satın alma opsiyonuyla birlikte Süper Lig ekibi Torku Konyaspor’a transfer oldu.

PTT 1. Lig’de ikinci yarıya iyi başlayamayan, gerek yaptığı transferler gerekse de takımdan ayrılan futbolcularla adından söz ettiren sarı kırmızılılarda bir ayrılık daha yaşandı. Alima Yeni Malatyaspor’da forma şansı bulamayan genç kaleci Emre Selen, takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletmişti. Gelen teklifleri değerlendiren sarı kırmızılılar, Selen’i satın alma opsiyonuyla birlikte Süper Lig ekibi Torku Konyaspor’a kiralık olarak gönderdi.

“YAPILAN HATALARDAN DERS ALMAK LAZIM”

Futbola Adana Demirspor altyapısında başlayan Emre Selen, daha sonra 2010 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak A2 takım kadrosuna dahil edildi ve 2011-2012 sezonunun yaz transfer döneminde A takıma takviye olarak alındı.

Bu sezonun başında Alima Yeni Malatyaspor’a transfer olan Emre Selen, Ziraat Türkiye Kupası’nda 1 maçta forma giyebildi.

Genç eldiven, U19 ve U20 Milli Takımda da forma giydi.

Instagram hesabında Torku Konyaspor formasıyla çektirdiği fotoğrafı paylaşan Selen, “Yaşanılan kötü olaylardan, yapılan hatalardan ders almak lazım. Her şey güzel olur inşallah” yorumunda bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız