SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'den Teröre Tepki: "Lanetliyoruz"

0
Güncellendi - 2016-03-15 18:07:15
AYMS'den Teröre Tepki:
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Biz, bugün futbol konuşmak istemiyoruz. Bu hassas süre içinde futbolu konuşmak doğru değil. Türkiye’de futbolun önüne geçen şeyler oldu" dedi.

TFF Antrenman Sahası'nda açıklamalarda bulunan Ravcı, "Giresun maçı alt sıralardan biraz daha kopmak için ve ilerleyen haftalarda rahat nefesler alabilmek adına çok önemli bir maçtı. Takım olarak çok iyi durumdayız. İnşallah bu iyi gidişatımızı Denizlispor maçıyla da devam eder. Takım olarak üst sıralara çıkmak adına çalışmalarımız sürüyor.Bu çalışmalarımız ile Alima Yeni Malatyaspor’u sezon sonunda daha üst sıralara çıkaracağız" diye konuştu.

"TERÖRE KARŞI TEK VÜCUT OLMALIYIZ"

Ravcı, Ankara'da yaşanan terör saldırısını lanetleyerek, şunları söyledi:

"Biz, bugün futbol konuşmak istemiyoruz. Bu hassas süre içinde futbolu konuşmak doğru değil. Türkiye’de futbolun önüne geçen şeyler oldu. Birçok vatandaşlarımız Ankara’daki terör olayları nedeniyle hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenleri terör şehitleri olarak anıyoruz. Elbette ki bütün kalbimizle ve yüreğimizle terörü lanetliyoruz. Bence daha acı olan bir şey var. Bu vahim olayda Galatasaray’da forma giyen Umut Bulut’un babası da hayatını kaybetti. Şehit oldu. Biz galiba artık vicdanımızı ve insanlığımızı da kaybetmeye başladık. Çünkü onun üzerine bile çok farklı yorumlar duyuyoruz. Bence o yorum yapanlar kişiler insanlıktan nasibini almamış kişiler olarak değerlendiriyoruz. Bizim mesleğimiz futbol. Ama bugün futbolu konuşmak doğru olmaz. Her zaman söylediğimi bir şey var. Futbol sadece bir oyundur. İnsanların bir sosyal aktivitesi olarak değerlendiriyoruz. Hayatta futboldan daha değerli olan şeyler var. her şeyden önce ülke olarak bugünlerde birlik ve beraberliğimizi sağlamamız gerekiyor. Teröre karşı tek vücut olmamız gerekiyor. bugünlerde sabrımızı fazlasıyla sınanıyor. Ama bu ülkenin evlatları olarak, kardeşçe ve birlik içinde cevap vereceğiz. Bu şekilde yıldırmaya çalışanlara da devletimiz asla imkan vermeyecektir."

"DENİZLİSPOR KARŞISINDAN DA 3 PUANLA AYRILMAK İSTİYORUZ"

Ligde iyi bir gidişatlarının olduğunu dile getiren Ravcı, iyi gidişi Denizlispor deplasmanında da sürdürmek istediklerini belirtti.

Ravcı, Giresunspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ve Denizlispor karşısında alacakları galibiyetle bu 3 puanı taçlandırmak istediklerini ifade etti.

Ravcı, "Ligde iyi bir çıkış yakaladık. Bu anlamda Giresunspor karşısında önemli bir galibiyet aldık. Bu iyi gidişatı Denizlispor karşısında da sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız