SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'nin 16 Şifresi

0
Güncellendi - 2016-02-25 01:31:24
AYMS'nin 16 Şifresi
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor, ligin 23. haftasında sahasında ligin lideri Adanaspor ile karşılaşacak.

Ligde oynadığı on iki karşılaşmayı kazanarak, çıkışa geçen sarı kırmızılılar, Adanaspor’u da sahasında yenerek, çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Kardemir Karabükspor ile Vartaş Elazığspor karşılaşmalarında önemli galibiyetler alan Alima Yeni Malatyaspor’un topladığı 27 puanın 10’unda 16 şifresi dikkat çekiyor. Sarı kırmızılılar, 16 uğurunun Adanaspor karşısında da tutması halinde, bu uğurla dördüncü galibiyetini almış olacak.

16 ŞİFRESİ NEDİR?

Alima Yeni Malatyaspor, Cumartesi günü Malatya İnönü Stadı’nda 16.00’da karşı karşıya gelecek.

Sarı kırmızılılar, ligde şuana kadar 5 karşılaşmayı saat 16.00’da oynadı. Alima Yeni Malatyaspor, bu 5 karşılaşmanın 3’ünü kazanırken, 1’inde berabere kaldı. Sarı kırmızılılar sadece 1 karşılaşmayı kaybetti.

Alima Yeni Malatyaspor, sahasında 4 kez 16.00’da karşılaşma oynadı. Sarı kırmızılılar, bu 4 karşılaşmanın 2’sini kazanırken, 1’inde berabere kaldı, 1’inde de berabere kaldı. Malatya ekibi, 16.00’da deplasmanda oynadığı 1 karşılaşmayı ise kazandı.

Alima Yeni Malatyasporun 16.00’da başlayan karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle:

  1. hafta Alima Yeni Malatyaspor-Kayseri Erciyesspor: 3-1
  2. hafta Altınordu-Alima Yeni Malatyaspor: 0-1
  3. hafta Alima Yeni Malatyaspor-Adana Demirspor: 1-3
  4. hafta Alima Yeni Malatyaspor-Samsunspor: 0-0
  5. hafta Alima Yeni Malatyaspor-Kardemir Karabükspor: 1-0.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız