SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'nin Hedefi Ligde Kalmak

0
Güncellendi - 2016-03-25 01:25:54
AYMS'nin Hedefi Ligde Kalmak
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Bizim düşüncemiz bu sezon bu ligde kalmak" dedi.

Ravcı, Denizlispor karşısında aldıkları mağlubiyetin kendileri için ders olduğunu ifade ederek, "Denizlispor maçını iki devreli bir maç gibi düşünmek gerek. Özellikle birinci devre bize yakışmayan bir oyun oynadık. Adeta sahada yoktuk. İlk devre böyle futbol oynanınca, yedeğimiz golde hak ettiğimiz bir goldü. Kötü oynanan bir futbola karşı ilk yarıyı 1-0 geride tamamladık. İkinci yarı toparlandık. Gerçek biz gibi oynadık. Gol pozisyonları da bulduk. Bizim açımızdan iyi bir maç olmadı. En kötü bir puanla dönebileceğimiz bir maçtan puansız ayrıldık. Özellikle iki üç tane net pozisyonumuz vardı. Değerlendiremedik. Kayıpla kapattık bu haftayı. Geçmişte puan aldığımız maçlara baktığımız zaman, takım olarak hırslı ve mücadeleci bir yapımız vardı. Ama biz bu maçta bunu ortaya koyamadık. Bu anlamda Denizlispor maçı bizim için ders oldu" dedi.

"KORKULU RÜYA GÖRMEK İSTEMİYORUZ"

Ligde korkulu rüya görmek istemediklerini kaydeden Ravcı, şunları söyledi: "Milli takımlar maçı nedeniyle araya girdik. Önümüzde iki tane önemli ekiplerle iç sahada maçlarımız var. Bu maçlara çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Alt ve üst sıralarda netleşen bir şey yok. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlanıp iyi sonuçlarla ayrılarak, taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Korkulu rüya görmek istemiyoruz."

"İRFAN'IN DURUMU KRİTİK"

Ravcı, takımda sakat futbolcuların durumları hakkında da bilgiler verdi.

Orta saha oyuncusu İrfan Başaran'ın durumunun netlik kazanmadığını dile getiren Ravcı, "Takımda eksiklerimiz var. Umut Nayir sakat. İrfan Başaran sakat. Bu iki futbolcudan Denizlispor maçında yararlanamadık. Tedavileri devam ediyor. Umut’un Balıkesirspor maçına yetişeceğini düşünüyorum. İrfan’ın durumu kritik. Yetişmeyebilir. Azubuike milli takımda. Azubuike, Balıkesirspor maçına bir aksilik olmazsa yetişecek. Osman Fırat’ın da bir sakatlığı var. Adalesinde bir ödem oluştu. Osman’da Balıkesirspor’da bir aksilik olmazsa yetişecek" diye konuştu.

"TAKIMLARI TANIMIŞ OLDUK"

Ravcı, düşüncelerinin ligde kalmak olduğunu ifade ederek, "Genelde kritik haftalar sonrasında ve öncesinde takımda bir Play-Off söylemleri oldu. İnsanların kafasında şu oluşuyor. İki maç kazanıldığında hemen ‘Play-Off neden olmasın?’ olgusu oluşuyor. Bunu engelleyemezsiniz. Herkes bir üst ligde yükselmek ister. Bizde istiyoruz. Bazı kritik haftalarda alacağımız puanlar bizi Play-Off potasına sokabilirdi. O kritik maçlarda kötü sonuçlar aldık. İyi sonuçlar alsaydık eğer Gizli hedef olarak Play-Off’u düşünebilirdik. Olmadı. Bunu aksilik olarak düşünüyorum. Ama bizim bu sezon ilk öncelikli hedefimiz, ligde kalmak olmalı. Bu hedefle yola çıktık. Biz, bu sezon PTT 1.Liginin kalitesini görmüş olduk. Takımları tanımış olduk. Bu ligde hangi hedefe oynarsanız, nasıl bir kadro oluşturmamız gerektiğini gördük. Bizim düşüncemiz bu sezon bu ligde kalmak.Önümüzde sekiz hafta var bu maçlarda alabileceğimiz kadar puanları alıp ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hulki kır. (8 yıl önce)
    Önümüzdeki Balıkesir ve ş.urfa maçını kesin almanız lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (8 yıl önce)
    yani bu ifadeye göre sayın malatyaspor taraftarı playoff hayali kurma öyle bi düşünceye kapılma ve beklentin ligde kalmak olsun otur oturduğun yerde
    0
    0
    Yanıtla
  • hacıali (8 yıl önce)
    ali ravcı sen git takım düşsün yeterki y.malatyaspor dan elini çek
    0
    0
    Yanıtla