SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'nin İzmir Krallığı

0
Güncellendi - 2016-03-03 17:01:41
AYMS'nin İzmir Krallığı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor, bu sezon İzmir temsilcileriyle deplasmanda oynadığı 2 karşılaşmayı kazandı.

Sarı kırmızılılar, ligin 24. haftasında deplasmanda İzmir ekibi Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Ligde şuana kadar İzmir temsilcileriyle 3 kez karşılaşan Alima Yeni Malatyaspor, 3 karşılaşmanın 2'sini kazanırken, 1'ini kaybetti.

Alima Yeni Malatyaspor, İzmir ekipleriyle deplasmanda 2 kez karşı karşıya geldi. Deplasmanda Altınordu ve Karşıyaka ile karşılaşan Alima Yeni Malatyaspor, iki karşılaşmadan da 1-0'lık galibiyetlerle ayrıldı.

Alima Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Lig'de İzmir ekiplerine karşı oynadığı 3 karşılaşmada aldığı sonuçlar şöyle:

  1. hafta Alima Yeni Malatyaspor-Göztepe: 1-3
  2. hafta Altınordu-Alima Yeni Malatyaspor: 0-1
  3. hafta Karşıyaka-Alima Yeni Malatyaspor: 0-1

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yorumsuz (8 yıl önce)
    oynamadığın zaman kral olamazsın rehavete kapılma
    0
    0
    Yanıtla
  • ENVER GENÇ (8 yıl önce)
    Coğrafi konum önemli değil.Dikkat!Yendiklerimiz izmirin diğer takımları.Göztepe dışındaki takımlar.İstatistiği doğru okumalı.Hatta bu takıma da kendi sahamızda 3-0 gibi farklı yenilmişiz.AmaTakıma özgüven geldi.Puan yada puanlar alacağına inanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla