SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'nin Listesi Kabarık

0
Güncellendi - 2015-12-31 01:43:02
AYMS'nin Listesi Kabarık
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, isimden öte takıma katkı sağlayacak oyuncuları kadrolarına katacaklarını söyledi.

Ligin ilk yarısında 21 puan toplayan Alima Yeni Malatyaspor'da gözler ikinci yarı için yapılacak transferlere çevrildi. Sarı kırmızılı takımda ilk yarıda orta saha oyuncusu Vedat Budak ile yollar ayrılmıştı. Takımda kadro dışı bırakılan defans oyuncusu Koray Şanlı ve forvet oyuncusu İskender Alın ile de yolların kesin olarak ayrılacağı, bu oyunculardan kulüp bulmalarının istendiği öğrenildi.

Stoper, sağ ve sol bek, orta saha ile forvete takviye yapmak isteyen sarı kırmızılı yönetim kolları sıvadı. Teknik direktör İrfan Buz'un hazırladığı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütecek olan yönetim, ince eleyip sık dokuyarak, takıma katkı sağlayabilecek oyuncuları kadrolarına katmak için yoğun bir mesai içerisine girdi.

"Taraftarlarımızı mutlu edecek transferler yapacağız"

Transfer çalışmalarını gizli bir şekilde yürüten kulüp başkanı Adil Gevrek, taraftarları mutlu edecek transferler yapacaklarının müjdesini verdi.

Gevrek, takıma kaktı sağlayacak isimleri anlaşmak istediklerini kaydederek, "Tabi transferde listemiz var. Hocamızın hazırladığı bir liste var. Şu an netleşen bir transfer yok. Ama önümüzdeki günlerde mutlaka 4-5 transferimiz olacak. Yalnız şunu belirteyim; transferlerimiz isimden öte takıma faydalı olacak, katkı sağlayacak futbolcular olacak. Bu tür transferler yapmayı hedefliyoruz. Hocamızla da istişare yapıp, takıma katkı sağlayacak futbolcular alacağız. İlk yarıda 21 puan aldık. Kötü puan değil, iyi puan. İkinci yarı için yapacağımız takviyelerle bu takımı hedeflediğimiz yere getireceğiz" dedi.

-Liste kabarık-

Ligin ilk yarısı bitmeden transfer çalışmalarına başlayan teknik direktör İrfan Buz, ikinci yarı için yapılacak takviyelerle ilgili yönetime detaylı bir rapor sundu.

Bir kaç kez Almanya'ya giden ve burada listesinde yer alan futbolcularla ilgili hummalı bir rapor hazırlayan tecrübeli teknik adam, Türkiye'de forma giyen birkaç oyuncuyla ilgili de yönetime liste verdi.

Yönetime kabarık bir liste veren İrfan Buz'un en az 4 transfer istediği gelen bilgiler arasında. Özellikle forvet ve stoper mevkii için yönetime bol alternatifli bir liste sunan tecrübeli teknik adamın, takımdan gönderilmesi planlanan oyuncular hakkında da bir rapor sunduğu öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız