SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'nin Play-Off Umudu Bitmedi

0
Güncellendi - 2016-04-26 00:30:25
AYMS'nin Play-Off Umudu Bitmedi
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 31. haftasında deplasmanda Play-Off potası içerisinde yer alan Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Alima Yeni Malatyaspor, kalan 3 maçını kazanarak, Play-Off için rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyecek.

Ligde geride kalan 31 hafta sonunda 41 puan toplayan Alima Yeni Malatyaspor'un Play-Off potasındaki takımlarla arasında 5 puanlık bir fak bulunuyor. Ligde kalan 3 haftada en iyi sonuçları almayı planlayan sarı kırmızılıların Play-Off biletini alıp alamayacakları, rakiplerinin alacakları sonuçlara göre belli olacak.

KÜME DÜŞMEME HEDEFİ KONULDU AMA SONUÇLAR PLAY-OFF'A YAKLAŞTIRDI

Sezona kümede kalma hedefiyle başlayan Alima Yeni Malatyaspor, Altınordu karşılaşmasına kadar aldığı üst üste iyi sonuçlarla bir anda kendisini Play-Off potasının çevresinde buldu. Ligin 30. haftasında sahasında İzmir ekibi Altınordu'ya yenilerek, Play-Off potasıyla arasındaki mesafeyi kapatamayan sarı kırmızılar, ligin 31. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalarak, Play-Off şansını iyice azalttı.

Ligdeki puanını 41'e çıkarak sarı kırmızılıların azda olsa Play-Off şansları devam ediyor. Ancak bu şans sadece Alima Yeni Malatyaspor'un alacağı sonuçlara bağlı değil. Sarı kırmızılılar, kalan 3 maçını kazanarak, Play-Off potası ve üzerinde yer alan takımların puan kaybetmelerini bekleyecek.

SON HAFTALAR ÇEKİŞMELİ GEÇECEK

Ligde ikinci sırada yer alan Kardemir Karabükspor'un 55, üçüncü sıradaki Multigroup Alanyaspor'un ise 54 puanı bulunuyor.

Ligin bitimine 3 hafta kala Adanaspor'un şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte bu iki takım arasında kıyasıya bir çekişme yaşanıyor. Ancak dördüncü sıradaki 50 puanlı Adana Demirspor, beşinci sıradaki 46 puanlı Giresunspor ve altıncı sıradaki 45 puanlı Vartaş Elazığspor'da rakiplerinin puan kaybetmesini beklerken, Play-Off potasından da kopmamak istiyor.

Ligde kalan son 3 haftalık bölümde 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sırada yer alan takımlar Play-Off umudunu koruyor.

BUZ, PLAY-OFF KONUSUNDA TEMKİNLİ

Gazetecilere her yaptığı açıklamada Play-Off ile ilgili değerlendirmede bulunmayan Alima Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, bu sezonki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ve bunu başardıklarını kaydederek, "Kalan maçlarımızda hiç iddiamız olmasa bile her maça iddialı çıkacağız. Her maça 3 puan için çıkacağız. Çünkü bu takımın karakteri ve Yeni Malatyaspor'un formatı budur. Kesinlikle sonuna kadar pes etmek yok. Sonuna kadar mücadele edeceğiz ve ne çıkacağına en sonunda bakacağız. Gerçekten futbolcularımız elinden gelen her şeyi yapacaktır. Sonuçlara bakacağız ama pes etmek yok. Kalan maçlarımızda en iyi puanları çıkarmaya çalışacağız" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mahmut (7 yıl önce)
    Play of için rakiplerimiz bizim için çalıştı ama biz beceremedik, bu hafta şansımız var gelecek hafta olmayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (7 yıl önce)
    Play off için 4 puan fark var. Haberdeki gibi 5 puan değil. Elazığa ikili averajımız var...
    0
    0
    Yanıtla