SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'ye İsviçre'den Forvet

0
Güncellendi - 2016-01-13 21:52:02
AYMS'ye İsviçre'den Forvet
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor, İsviçre Süper Ligi Takımlarından St Gallen’in forvet oyuncusu Sandro Gotal’ı kadrosuna kattı.

İleri uç için kaliteli bir oyuncu arayan sarı kırmızılılar, aradığı İsviçre’de buldu. 24 yaşındaki 1.85’lik forvet oyuncusu Sandro Gotal’ı kadrosuna katan Alima Yeni Malatyaspor, genç oyuncuya imzayı attırdı.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “İsviçre Süper Ligi Takımlarından St Gallen’in forvet oyuncusu Sandro Gotal Yeni Malatyaspor’umuza hayırlı olsun” dedi.

Gotal’ın oynadığı takımlardaki performansı

Wolfsberger AC 70 maç 13 gol 8 asist

HNK Hajduk Split 34 maç 12 gol 4 asist

SV Horn 32 maç 10 gol 4 asist

Schwarz-Weiß Bregenz 20 maç 6 gol

FC St Gallen 9 maç 2 gol 1 asist

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Cgty (8 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun. Takım böylece 13. değilde belki 11. olabilir !!
    0
    0
    Yanıtla
  • gökçe bozkurt (8 yıl önce)
    İsviçre li dememiş ki , İsviçre den demiş... Haber de problem yok Kamil Bey.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALP (8 yıl önce)
    Malatya yı ayağa kaldıracak formasını taşıyabilecek golcü inşallah transfer etmiştir sayın başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (8 yıl önce)
    bence siz yorum yazmadan önce haberi doğru okumalısınız. oyuncunun İsviçreli olduğuna dair bir ifade yok haberde. sadece futbol yaşantısını İsviçre de devam ettirdiğini söylüyor!!
    0
    0
    Yanıtla
  • kamil yurdakul (8 yıl önce)
    alınan oyuncu isviçre li değil Avusturya lı isterseniz haber yaparken kulaktan duyma değil araştırarak yaparsanız daha iyi olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • isviçreli olduğunu değil isviçreden alındığını diyorlar
    0
    0
    Yanıtla