SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS'ye Para, Seyirciye 'Bloke' Cezası

0
Güncellendi - 2016-01-30 01:45:22
AYMS'ye Para, Seyirciye 'Bloke' Cezası
A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), geçtiğimiz hafta Cuma akşamı oynanan ve konuk takım Gaziantep Büyükşehir Belediye'nin 1-0 galip geldiği maçtaki saha olayları ve çirkin tezahürat nedeniyle, Alima Yeni Malatyaspor Kulübü'ne para cezası verdi. Kurul, ayrıca Maraton tribünü seyircilerinin kartlarının bir sonraki maç için bloke edilmesini kararlaştırdı.

Kurulun kararı şöyle açıklandı:

"ALİMA YENİ MALATYASPOR Kulübünün, 22.01.2016 tarihinde oynanan ALİMA YENİ MALATYASPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD. SPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ALİMA YENİ MALATYASPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine,."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • şevket (8 yıl önce)
    taraftar ne yaptı ki hemen ceza veriyorsunuz. YMS gibi gariban takımlardan bu kadar para alıp büyük takımlara dağıtıyorlar yazık. hem taraftara ceza ham de 20 bin tl para cezası bu kadar cezayı YMS haketmedi. zaten hakem sahada YMS takımını resmen biçti yeter ertık şu takıma yaptıklarınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın düzgün (8 yıl önce)
    Yönetim in işi ordan sadece istifa dendi bu oluyorki Karabük maçında yönetim derebeylerini istemiyor
    0
    0
    Yanıtla