SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynen Böyle.. Buz Kestik!.

0
Güncellendi - 2016-01-03 02:58:36
Aynen Böyle.. Buz Kestik!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kış mevsiminin en soğuk günleri yaşanıyor. İl merkezinde 2 Ocak Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece yarısından sonra 01.50'de ölçülen hava sıcaklığının -12,3 derece olduğu Meteoroloji Genel Müdürlüğü kayıtlarında yeraldı.

Cumartesi gündüz saatlerinde de il merkezinde hava sıcaklığı -5 olurken, kent merkezindeki süs havuzları ve çeşmelerin suyu buz tuttu.

aeYeni Cami önündeki meydanda bulunan havuzun fıskiyesinin buzla kaplı görüntüsü de, Malatya'daki soğuk havayı en güzel yansıtan fotoğraf oldu.

Bu arada, Meteoroloji'nin tahminlerine göre Malatya hava sıcaklığının 4 Ocak Pazartesi gününden itibaren yükselmeye başlayacağı ve 7 Ocak Perşembe günü sıcaklığın eksilerden 0 dereceye kadar yükseleceği belirtildi.

FOTOĞRAF: Yeni Cami ve önündeki havuzun buzla kaplanmış fıskiyesi (Ayşenur GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MERT DEMİR (8 yıl önce)
    abiler okullar tatil olabilirmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayhan Tosun (8 yıl önce)
    1980 lerde Malatya kışları hep böyleydi. Sanki izmirden bahsediliyor muş gibi abartmayalim arkadaşlar. Malatya nin kış normali bôyle. Kayıtlara bakarsanız -25 bile malatya da görürsünüz
    0
    0
    Yanıtla