SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aynen Malatya’da Olduğu Gibi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:28:30
A- A+ PAYLAŞ

AKP Samsun Milletvekili ve AKP Hükümeti’nin Sağlık Stratejileri 2023 Raporu’nu hazırlayan ekibin koordinatörü  Prof. Dr. Tülay Bakır, Samsun’un sağlık hizmetleri alanındaki başarılarını anlatırken, Malatya’nın karaciğer naklindeki başarısına atıfta bulundu. 

Samsun’un 17 ilçesinde yürüttüğü ‘Bilimsel Seminerler’ kapsamında Vezirköprü ilçesinde düzenlenen bir toplantıda konuşan AKP Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır Samsun’un sağlık hizmetleri alanında son yıllarda önemli atılımlar yaptığına dikkat çekerek, özellikle kamik iliği naklinde sağlanan başarının övgüye değer olduğunu kaydetti. 

Samsun’un kemik iliği naklinde öncü ve önde bir kent olduğunu ifade eden Prof. Dr. Tülay Bakır, Samsun’un kemik iliği alanındaki başarısını anlatırken Malatya’nın karaciğer nakli alanındaki başarısına atıfta bulundu. 

Malatya'nın Karaciğer nakilleri alanında olduğu gibi, Samsun'un da kemik iliği nakli açısından önde bir kent olduğunu söyleyen AKP Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır “Samsun, kemik iliği nakli açısından öncü bir kent haline geldi. Aynen Malatya'nın karaciğer nakilleri alanında öncü bir kent haline gelmesi gibi” şeklinde konuştu.

AKP Samsun milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, AKP Hükümeti’nin '2023 Hedeflerinde Sağlık Stratejileri Raporu' nu hazırlayan ekibin koordinatörü olarak tanınıyor. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız