SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Aileden 12. Hukukçu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da aynı aileden 12. avukat olan Neslihan Gökçe, cübbesini giyip yemin ederek mesleğinin ilk adımını attı.
Malatya Barosu'nda düzenlenen yemin töreninde stajyerlik dönemi sona eren Avukat Neslihan Gökçe, avukatlık cübbesini giyerek, ruhsatını aldı.

Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, "Önemli bir ana tanıklık ediyoruz. Kendilerine avukatlık mesleğinde başarılar diliyorum. Kendilerinden şuanda görev yapan üstatlarımızı örnek almasını istiyorum" dedi.

Gökçe ailesinin 12. avukatı, Malatya Barosunda ise Gökçe ailesinden 6. üye avukat olan Av. Neslihan Gökçe'ye cübbesini aynı zamanda amcası da olan eski baro başkanı Av. Niyazi Ergin gökçe giydirdi. Gökçe, genç avukata kalem hediye etti.

Baro Başkanı Kutlubay, genç avukata ruhsatını çiçek ile birlikte verdi.

Törene, genç avukatın ailesi ve yakınları da katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız