SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Bölgede 4 Olay

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın doğusundaki 4 ayrı mahallede park halinde olan otolardan hırsızlık yapıldığı, polisin olaylarla ilgili araştırmayı sürdürdüğü bildirildi.

Battalgazi Mahallesi Fatih Caddesi’nde 29 yaşındaki A.A.’nın park halindeki minibüsünden 1 adet Sony marka CD çalar ile cep telefonu çalındı.

Göztepe Mahallesi 13. Sokakta da, F.E.’nin evinin önüne park ettiği 44 FY 535 plakalı otosunun sağ ve sol ön kapılarının herhangi bir zorlanma olmadan açılıp, 1 adet Sony marka teybinin çalındığı öğrenildi.

Çöşnük Mahallesi 4. Sokakta oturan A.Ö. de polise başvurarak, evinin önüne parkettiği 44 EN 723 plakalı otosunun ön kapılarının zorlanma olmadan açılarak, 1 adet Kamosonic marka teybinin çalındığını bildirdi.

Fırat Mahallesi 19. Sokakta da 47 yaşındaki İ.T.’nin evinin önüne parkettiği aracın içerisindeki araç belgeleri, sürücünün kimlikleri ile 30 YTL paranın çalındığı öğrenildi.

Polis gece yarısından sonra meydana gelen olaylarla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız