SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aynı Ciddiyetle Devam.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:06:31
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde 4 senedir mücadele eden 44 Malatyaspor, Spor Toto 3. Lige çok yaklaşmasına rağmen bir türlü hayalini gerçekleştiremedi. 

Sarı kırmızılı takım BAL Ligi'nde ilk kez 2011-2012 sezonunda mücadele etti. İlk sezonunda büyük bir hayal kırıklığı yaşayan 44 Malatyaspor, sezonu lider Kahramanmaraş Belediyespor'un 23 puan gerisinde dördüncü sırada tamamladı. 

2012-2013 sezonunda da BAL Ligi'nde mücadele eden sarı kırmızılılar, yaptıkları transferlerle ligde daha tecrübeli bir ekiple yer aldı. BAL Ligi 4. Grup'ta Payas Belediyespor 1975 ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren 44 Malatyaspor, sezonu rakibiyle birlikte 70 puanda tamamladı ancak hükmen mağlubiyetinin bulunması nedeniyle statü gereği bir üst lige yine çıkamadı.

44 Malatyaspor, 2013-2014 sezonunda da BAL Ligi'nde yer aldı. BAL Ligi 3. Grup'ta bu kez de Erzin Belediyespor ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içerisine giren sarı kırmızılı takım, normal sezonu 64 puanla ikinci sırada tamamladı. Statü gereği Erzin Belediyespor ile Play-Off maçı oynayan 44 Malatyaspor, normal süresi 1-1 biten karşılaşmada rakibine uzatmalarda 3-1 yenildi ve bir kez daha 3. Lig hayalini uzattı. 

-Havlu attılar-

44 Malatyaspor, 2014-2015 sezonunda BAL Ligi 3. Grup'ta yine şampiyonluk parolasıyla mücadele etmeye başladı. 

Sezona istediği gibi başlayamayan ve güçlü rakiplerinin 5 puan gerisinde kalan sarı kırmızılılar, tecrübeli teknik adam İsmail Tekin'in takımın başına gelmesiyle çıkışa geçti. Ligde zorlu rakiplerine karşı mücadele eden ve şampiyonluk yarışını sürdüren 44 Malatyaspor, ligin 21. haftasında Şanlıurfa ekibi Suruç Gençlik Spor'a karşı deplasmanda aldığı 3-0'lık mağlubiyetin ardından şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı. 

"Sürpriz bir yenilgi aldık"

44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, Suruç Gençlik Spor karşısında sürpriz bir yenilgi aldıklarını ifade etti.

Şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Geçen hafta aldığımız yenilgiyle şampiyonluk yarışının uzağına düştük. Bu saatten sonra şampiyonluk çok zor, kabul etmek lazım. Ancak ben yine de bizim en az şampiyonluk kadar önemli bir iş başardığımıza inanıyorum. Devre arasında istediğimiz transferleri gerçekleştiremedik. Rakiplerimiz profesyonel lig görmüş oyuncular transfer ettiler. Biz elimizdeki mevcut kadroyla en iyisini yapmaya çalıştık. Ve bence bunu da başardık" dedi. 

"Büyük bir özveri gösterdiler"

Kalan maçlarına aynı ciddiyetle çıkıp, mücadele edeceklerini kaydeden Tekin, "Tabi kalan haftalarda 44 Malatyaspor yine kendine yakışan maçlar çıkaracaktır. Bizim için lig bitmedi. Geçen hafta sürpriz bir yenilgi aldık. Tabi olabilir futbolda bu. Bir hafta öncesinde lider karşısında çok iyi oynamamıza rağmen sahadan beraberlikle ayrılmışız. Bu da ister istemez bir motive sıkıntısı yaratmış olabilir. Ben oyuncularıma teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük bir özveri gösterdiler. Normal şartlarda sezon başında da ikinci yarıdaki performansımızı sergileseydik, şimdi liderlik koltuğunda biz oturuyor olurduk. Futbolda imkan çok önemlidir. Devre arasındaki birkaç nokta hamleyle daha iyisini yapabilirdik. Tabi grubumuzda bizim alacağımız sonuçlar önemli. Biz her zamanki gibi maçlarımıza aynı ciddiyetle çıkmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız