SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aynı Desteği Bekliyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:49:29
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, babasının yaptığı hizmetlere devam ederek, ikinci Aslanoğlu olacağını söyledi. 

Aslanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Pütürge ve Doğanyol İlçeleri'ni ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte seçim çalışmalarını yürüten Aslanoğlu, vatandaşların yoğun ilgisi altında ziyaretlerde bulundu.

Ziyarette konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 1 Kasım'da yapılacak olan seçime kısa bir süre kaldığını kaydederek, "7 Haziran'da bir seçim yaşamıştık. Seçim bildirgemiz çok farklı değil. O zamanda sizden, köylüden, çiftçiden çalışandan, emeklinden yana bir seçim bildirgemiz vardı. 1 Kasım seçimlerinde de bunu biraz daha geliştirdik" dedi.

Kiraz, CHP iktidarında çiftçiye mazotu 1 TL 80 kuruştan vereceklerini ifade ederek, asgari ücreti bin 500 TL yapacaklarını kaydetti.

İnsanların daha rahat üretip, kazanabilmesi için seçim bildirgelerinde önemli maddelerin yer aldığını dile getiren Kiraz, insanların daha rahat bir şekilde evlerine götürebilmesini amaçladıklarını söyledi.

"PÜTÜRGE'NİN BANA SAHİP ÇIKMASI LAZIM"

CHP Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu ise, Pütürge İlçesi'nin kendisini için ayrı bir yeri ve öneminin olduğunu ifade ederek, "Pütürge'nin benim için anlamı çok büyük. Çünkü buraya rahmetli babamın çok büyük hizmetleri var. Pütürge, çok sevdiğim Necdet Ayaydın başkanıma nasıl destek verdiyse, ben de aynı desteği bekliyorum. İlçeye girerken mutlaka her köşede bir iz var. Necdet başkan ile rahmetli babam buraya hizmetler getirdi" dedi.

Aslanoğlu, CHP'nin seçim bildirgesinin çok büyük bir takdir gördüğünü kaydederek, "Diğer partiler bizim seçim bildirgemizden birçok şeyi kopyalayıp, halka sunuyorlar. Geçen seçimde 'kaynak nerede?' diye sordular, şimdi baktık ki, kendileri de aynı vaatlerle öne çıkıyorlar. Demek ki bu ülkede kaynak var, demek ki bu ülkede her şeyi yapacak şey var. Partimizde bunu dikkatlice irdeleyip, halkımıza sunuyor" diye konuştu.

Pütürge'nin kendisine sahip çıkması gerektiğini dile getiren Aslanoğlu, ikinci bir Aslanoğlu olup, Pütürge'ye aynı hizmetleri getirmek istediğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız