SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aynı El Öldürdü!"

A- A+ PAYLAŞ
 
Emekli askeri savcı Faik Tarımcıoğlu, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın katillerinin Eşref Bitlis ve Kazım Çillioğlu'nu öldürenlerle aynı el olduğunu söyledi.
 
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın öldürüldüğünü söyleyen, emekli askeri savcı Faik Tarımcıoğlu, Özal'ın katillerini de açıkladı:
 
"Özal'ı öldürenler kendi kuvvet komutanları Eşref Bitlis'i öldürcek kadar işi tırmandırdı. Özal'ı, Eşref Bitlis'i ve Albay Kazım Çillioğlu'nu öldüren aynı eldir"
 
Türkiye gazetesinin haberine göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili soruşturmada delil sıkıntısı yaşıyor. Savcılık Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'dan özel ses kayıtların, eşi Semra Özal'dan ise saç telini henüz teslim alamadı. Delil sıkıntısı yaşayan savcılığın Özal'ın ezarını açarak kemik parçası alacağı ifade ediliyor. Turgut Özal'ın kardeşi Korkut Özal, yengesine ve yeğenine çağrıda bulunarak, "Elinizde delil varsa bir an önce savcılığa teslim edin" dedi. Savcılığın henüz kendi ifadesine başvurmadığını belirten Özal, "Bende eskiden beri birikmiş birtakım bilgiler var. Bu bilgiler sıraya konulursa orada epey bir anahtar bulunabilir" diye konuştu.
 
KATİLLERİ AYNI ELLER
Turgut Özal'ın yol arkadaşı Faik Tarımcıoğlu, "Özal, bambaşka bir insandı. Onu istemeyen çoktu. 1993 yılı çok karanlık bir yıldı. Özal'ı öldürenler kendi kuvvet komutanları Eşref Bitlis'i öldürcek kadar işi tırmandırdı. Özal'ı, Eşref Bitlis'i ve Albay Kazım Çillioğlu'nu öldüren aynı eldir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız