SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Fabrikada, Aynı Gün!

A- A+ PAYLAŞ

2. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikada, aynı gün değişik saatlerde 4 işçinin geçirdikleri iş kazaları sonucu yaralandıkları bildirildi.

Jandarma Vukuat Raporu’nda yer alan bilgilere göre; 34 yaşındaki A.A.’ya ait olan kalorifer kazan fabrikasındaki ilk kaza saat 11.00 sıralarında oldu. 32 yaşındaki Z.Ş. adlı işçi, kazanın üzerinden düşerek yaralandı.

11.30 sıralarında ise 30 yaşındaki M.C. adlı işçi, ayağına kalorifer kazan kapağının düşmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Aynı fabrikada 12.20 sıralarında 23 yaşındaki N.G. adlı işçinin, kalorifer kazanı ile borusu arasına elinin sıkışması sonucu yaralandığı bildirildi.

Fabrikada günün son olayı 14.45 sıralarında meydana geldi. 28 yaşındaki E.K. adlı işçinin, torna makinesini temizlerken demir çapağının elini kesmesi sonucu yaralandığı belirtildi.

İşçilerin 4’ünün de Beydağı Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edildikleri, iş kazalarıyla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız