SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Gecede Silah Kullanılan 4 Olay!.

0
Güncellendi - 2016-05-02 02:40:22
Aynı Gecede Silah Kullanılan 4 Olay!.
A- A+ PAYLAŞ

Pazar gecesi ile gece yarısından sonra Malatya'da silah kullanılan 4 ayrı olay meydana geldi. Olaylarda yaralanan olmadı, polis araştırmalarını sürdürüyor.

İlk olay,Pazar gece saat 20.40 sıralarında Melekbaba Osman Gazi Caddesi'nde meydana geldi. Burada bir evin önünde havaya ateş açılmasından 15 dakika sonra, bu olayı gerçekleştirdiği öne sürülen olay yeri yakınındaki evinin önünde de silah sesleri duyulduğu bildirildi. Çok sayıda polis ekibi bölgeye giderken, bu olayda herhangi bir isabet ve yaralanan olmadığı belirlendi. İlk olayı gerçekleştirdiği öne sürülen Y.T. adlı şahsın gözaltına alındığı bildirildi.

Gece yarısından sonra 01.00 sıralarında Başharık Mahallesi'nde bir evin önünden silah sesleri duyuldu. Olay yerine giden polis ekipleri, eşinin ailesiyle anlaşmazlık yaşayan damadın, kuru sıkı tabancayla ateş edip kaçtığını belirledi.

01.15 sıralarında meydana gelen  olayda, silah sesleri bu kez İnönü Caddesi Dörtyol mevkii Emirler Sokağı civarından geldi. Silahla ateş eden şahsın, Niyazi Mısri Caddesi'ne doğru kaçarak izini kaybettirdiği belirtilirken, ateş edilen sokaktaki ev ve işyerlerine herhangi bir isabet olmadığı da belirlendi.

Olaylarla ilgili araştırmalar sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ali (7 yıl önce)
    huzur istiyoruz emniyet mudurum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kaplan (7 yıl önce)
    Son ondört yılın eseri apaçi gençlikler kişiliksiz bir nesil tv programlarıyla dünyaları değişen uyuşturucu ve zina fuhuş un adam yaralamanın cinayet in şehri oldu Güzel Malatya işsizlikten ve bozulan aile yapısı ile korkulan son bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmaz çünkü parayı rant ı götüren sadece bir kesim var
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)
    huzur istiyoruz ...........................
    0
    0
    Yanıtla