SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Günkü 3. Girişiminde Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçesine bağlı Tepehan Beldesi Zeynan Mahallesi’nde 83 yaşlarındaki O.T. adlı şahıs, aynı günkü 3. intihar girişiminde yaşamına son verdi.

Olay, Pazar akşamı saat 20.00 sıralarında meydana geldi. O.T. kendisine ait iki katlı evin çatı direğine kendini iple asarak yaşamına son verdi. O.T.’nin, prostat kanseri nedeniyle 1 yıl önce ameliyat olduğu, ameliyattan sonra akli dengesinin bozulduğu, köydeki komşularına sürekli intihar edeceğini söylediği, Pazar günü de iki kez daha intihara kalkıştığı öğrenildi. Yaşlı şahsın, eşi ve komşuları tarafından engellendiği, son olayda ise kısa bir süre gözden kaybolmasının ardından çatıda kendini asmış olarak cesedinin bulunduğu belirtildi.

Olaya ilçe savcılığı el koyarak soruşturmaya başladı.

BİR BAŞKA YAŞLI İNTİHARI..
Öte yandan, Malatya'nın Batalgazi İlçesi yakınlarında 3 gün önce kaybolan Turgut K.'nin cesedi, Karakaya Baraj Gölü'nde bulundu.

Malatya-Elazığ karayolu Kömürhan Köprüsü yakınlarında bir erkek cesedinin bulunması üzerine güvenlik güçlerine haber verildi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, yaptıkları incelemelerde, cesedin Turgut K.'ye ait olduğunu tespit etti. Turgut K.'nin (74) cebinde, ''İntihar ediyorum. Eşim ve çocuklarım sevinsin'' yazılı bir not bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız