SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aynı Mesafedeyiz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, 29 Mart seçimi için aday adayı olanların hepsine aynı mesafede olduklarını belirtti.

Parti il binasında merkez ilçe başkanı Celal Ekici ve il başkan yardımcısı Murat Nalçacı ile birlikte basın toplantısı düzenleyen AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, belde belediye başkan aday adayları için son müracaat tarihinin 8 Ocak olduğunu hatırlatarak, "11 Ocak'ta belde belediye başkan aday adayları için beldelerde temayül yoklaması yapılacak" dedi.

İl ve ilçe belediye başkan adaylarının 16 Ocak'a kadar açıklanacağını söyleyen Şahin, "Hiçbir aday adayının ne yanında ne arkasındayız. Her aday adayına aynı mesafedeyiz" ifadelerini kullandı.

AKP teşkilatının belirleyeceği adayın desteklenmesi konusunda aday adaylarının çalışacaklarına inandığını söyleyen Mustafa Şahin, adayların açıklanmasından sonra seçimin kazanılması için parti olarak yoğun çalışmaya gireceklerini kaydetti.

Şahin, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıyı kınadıklarını da belirterek, saldırının ve vahşetin durdurulması gerektiğini söyledi.

Bu arada, TV Malatya'nın haber bültenlerinde, geçtiğimiz Pazar günü yapılan temayül yoklamasında Malatya Belediye Başkan aday adayları içerisinde eski il başkanı Ahmet Çakır'ın ilk sırada, mimar Yaşar Köksal'ın ikinci, mimar Mustafa Bingöl'ün ise üçüncü sırada yeraldıklarına ilişkin iddialar yeraldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız