SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aynı Mesafedeyiz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili Mehmet Şahin, milletvekilleri olarak belediye başkanlığı aday adaylarına aynı mesafede olduklarını söyledi.

Battalgazi İmam Hatip Lisesine yapılan yardım esnasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Şahin, "Yerel seçimlerin Türkiye ve Malatya için hayırlı olmasını diliyorum. Biz AK Parti olarak bütün belediye başkanlığı aday adaylarına eşit mesafedeyiz. Şu ana kadar müracaat eden ve etmeyen arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Ancak, AK Parti Malatya eski İl Başkanı Ahmet Çakır'ın, il başkanı olması ve ilerde adaylığı kesinleşirse üzerinde ittifak edilecek aday olabilir. Ancak, şuanda böyle alınmış bir karar yoktur" dedi.

Şahin, İnönü Üniversitesi’nin kadro sorunu ile ilgili sorulan soruya ise, "Ben de plan ve bütçe komisyonunda görüşlerimi belirttim. İlk etapta çıkan kadro sayısı bize göre yeterli değildir. Biz genel kurula geldiğinde Malatya iktidar ve muhalefet milletvekilleri olarak, kadronun arttırılmasıyla ilgili bir önerge hazırladık. Önergemiz imzalandı ve bütün arkadaşlarımız ile kadro kanununu istediğimiz şekilde çıkaracağız" ifadelerine yer verdi.

YARDIM..
Bu arada Malatya Gönül Birliği Derneği Onursal Başkanı AKP Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, Battalgazi İmam Hatip Lisesi öğrencilerine giyecek yardımında bulundu.

236 öğrenciye yapılan giyecek yardımında bir konuşma yapan
Milletvekili Mehmet Şahin, yardım sevincini hep birlikte yaşadıklarını belirterek, "Öğrenci kardeşlerimizle birlikte bayram sevincini yaşıyoruz. Bu mutluluk bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Malatya Gönül Birliği Derneği Başkanı Ramazan Bulum, bu yardımların sağlanmasında büyük emek harcadı. Kendisine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum" dedi.

Battalgazi İmam Hatip Lisesi Müdürü Bünyamin Bulum ise, bayram esnasında okulda kalan öğrencilere yapılan bu yardımların çok anlamlı olduğunu kaydederek, "Gönülde de özde de birlikte olduğumuz Milletvekilimiz Mehmet Şahin, öğrencilerimize yardımların ulaşmasında büyük katkı sağladı. Okulumuzda 236 öğrencimize giyecek yardımı yapıldı. Bundan sonrada bu yardımların devamını bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız