SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aynı Mezara Girmeyeceğim!.'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Teşkilatı Ekim ayı Divan Toplantısını gerçekleştirdi.

Parti binasında gerçekleştirilen divan toplantısına Saadet Partisi Tokat Eski Milletvekili Abdullah Aslan, Adana Eski Milletvekili Yakup Budak, Bayburt Eski Milletvekili Suat Pamukçu'nun yanı sıra Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, merkez yönetimi, ilçe ve belde başkanları ile partililer katıldı.

Divan toplantısında bir konuşma yapan SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Saadet Partisi'nin 17 Ekim'de yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulu ile ilgili istişarede bulunacaklarını söyledi. Asiltürk, "Toplantımızın amacı 17 Ekim tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Kongreyle ilgili istişarede bulunmaktır. Milli Görüş, temeli sevgi, şefkat ve kardeşlik olan kaba kuvveti ve menfaati değil hakkı üstün tutan 6 milyar insanın saadetini isteyen gerçek anlamda yerli ve sivil bir siyasi harekettir" dedi.

Asiltürk, partide yaşanan istifalara da değinerek, "Yıllarca bu partide omuz omuza çalıştığımız, köyleri, beldeleri ve ilçeleri beraber gezdiğimiz AKP kurulduğu zaman o gücün, o rüzgarın karşısında savrulmadan durduğumuz değerli arkadaşlarımız, kardeşlerimiz maalesef bu sürece dahil oldular. Ve hiç istemediğimiz halde bu isimlerin basın toplantısıyla partimizden istifa ettiklerini öğrendik. Bir diğer yanlış 29 Mart yerel seçimlerinde bütün kardeşlerimizin nefsi için değil liste için çalıştığı belediye meclis üyelerimiz istifa etti. Eğer siz Saadet Partisi meclis üyeliğinden istifa ediyorsanız, bu meclis üyeliği Saadet Partisi'nin, Milli Görüş'ün hakkıdır, meclis üyeliğinden de istifa etmeniz gerekir dedik. Önümüzdeki günlerde bunu bekliyoruz. Milli Görüş'ün kapısı sonuna kadar açıktır. Eğer "yanlış yaptık, yanlış karar aldık, biz burada daha önce dava için vardık, bundan sonrada dava için varız" diyorlarsa, her zaman Saadet Partisi'nin kapısı açıktır" diye konuştu.

Kendisiyle ilgili çıkan söylentilere de değinen Asiltürk, "Ben Oğuzhan Asiltürk'ün amcasının torunuyum. Kamuoyuyla bir şeyler paylaşılıyor. Bunu söylerken de, Mehmet Asiltürk'ü söylemek için değil Oğuzhan Asiltürk'ü yaralamak ve gündemde tutmak için söylüyorlar. Bunlar maksatlı sözlerdir. Oğuzhan Asiltürk'ün yeğeni olmaktan şeref duyuyorum. Ama ben Oğuzhan Asiltürk ile aynı mezara girmeyeceğim" görüşünü savundu.

Saadet Partisi Tokat Eski Milletvekili Abdullah Aslan ise partililere yaptığı konuşmada, "Milli Görüş, insanı en doğru anlayan görüştür. Onun için ta 40 sene önce ahlak ve maneviyat bayrağını çektiği bundan dolayıdır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız