SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Şoför, Yine Kaza!..

A- A+ PAYLAŞ

Haziran ayında Pütürge yolunda uçuruma yuvarlanarak yaralanan kamyonetin sürücüsü, yine aynı yolda kaza yaptı.. Elazığ yolunda da, jandarmanın "Karayollarının açtığı çukur yüzünden" diye not düştüğü kaza..

1.5 ARAYLA 2 KAZA..
Malatya-Pütürge karayolunun 52. kilometresinde, Malatya yönüne gelmekte olan 40 yaşlarındaki İdris Payza yönetimindeki 44 plakalı kamyonet, aşırı hız yüzünden kaza yaptı. Araç hasar görürken, sürücü yaralandı.

Payza, Haziran ayının ortalarında da yine kamyonetiyle, yine Pütürge yolunda kaza yapmış ve ağır yaralanmıştı. Bu kaza da 15 Haziran günkü malatyahaber.com'da "Eski Pütürge yolundan Malatya yönüne gelmekte olan İdris Payza yönetimindeki kamyonet, stablize yolda aşırı hız yapınca, uçuruma yuvarlandı. Kazada Payza yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı." bilgisiyle yeralmıştı.

"KARAYOLLARI ÇUKURU YÜZÜNDEN.."
Malatya-Elazığ karayolunun 25’inci kilometresinde 04.00 sıralarında Remzi Özdemir yönetimindeki 45 plakalı fayans yüklü kamyon devrildi. Jandarma, kazanın “Karayolları Müdürlüğünün yol yapım çalışmalarında yarım bıraktıkları çukura kamyonun sol ön lastiğinin düşmesi sonucu kamyonun yan yatarak devrilmesiyle” meydana geldiğini bildirdi. Kamyon hasar gördü.

DİĞER KAZALAR..
Malatya- Elazığ Karayolu 3. kilometrede Hakkı Altınok yönetimindeki yabancı plakalı araç, aynı yönde gitmekte olan Osman Karakuş yönetimindeki 44 plakalı araçla çarpıştı. Kazda Hakkı Altınok ile Nurgül Altınok yaralandılar.

Malatya-Sivas karayolunun 90. kilometresinde, Sivas yönüne gitmekte olan Muhsin Karaboğa yönetimindeki 44 plakalı araç ile karşı yönden gelmekte olan Ahmet Dülgen yönetimindeki 56 plakalı araç, karayollarının yola yeni mıcır dökmesi ve yol çalışması yüzünden birbirlerinin şeridine geçmesi sonucu çarpıştılar. Kazada Mehmet Dülgen’in yaralandığı bildirildi.

Malatya-Elazığ yolunun 18. kilometresinde saat 03.00 sıralarındaki kazada, Aslan Altaş yönetimindeki 23 plakalı kamyonla Malatya yönüne gelirken, direksiyonda uyuyunca kaza yaptı ve araç hasar gördü.

Arapgir- Divriği karayolu 8. kilometrede Muharrem Gürsoy yönetimindeki otomobil, Karababa Tepe Mevkiinde rampa aşağı inerken, yola dökülen mıcır yüzünden kontroldan çıktı ve kaza yaptı. Sürücünün yaralandığı bildirildi.

Özsan Sanayi Sitesi kavşağında Ramazan Sığırcı yönetimindeki 44 plakalı otobüs ile Mehmet Yalınkılıç yönetimindeki 21 plakalı oto çarpıştılar. Kazada 33 yaşındaki Yalınkılıç hafif yaralandı.

Akçadağ ilçesi Yağmurlu Köyü çıkışında Selahattin Orhan yönetimindeki 44 plakalı kamyonet, Ebubekir Sarı yönetimindeki 44 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada Süleyman Sav ile Cumali Orhan yaralandılar.

Pütürge- Nohutlu yol ayrımında, Mustafa Kaçan yönetimindeki 34 plakalı otomobil ile Malatya yönüne gelirken, karşı şeride geçince Ramazan Kızılaslan yönetimindeki 44 plakalı araçla çarpıştı, iki araç da hasar gördü.

Malatya’dan Dilek kasabası yönüne gitmekte olan Selim Karaca yönetimindeki plakasız motosiklet, 23.30 sıralarında kasaba yakınlarında şarampola yuvarlandı ve sürücü ağır yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız