SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Uçakla Geldiler!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un başkan adaylarından Haşim Karadağ ve Necip Olgun, kongre arifesinde aynı uçakla Malatya'ya geldiler.

Malatyaspor'un, 24 Haziran Cumartesi günü saat 10.00'da Belediye Konferans Salonu'nda başlayacak olan kongresi öncesi, 4.5 yıldır başkanlık görevini sürdüren Hikmet Tanrıverdi'nin aday olmayacağını açıklamasından sonra, adaylıklarını sürdüren eski yöneticiler Haşim Karadağ ve Necip Olgun, saat 16.30 uçağıyla İstanbul'dan Malatya'ya geldiler.

Mevcut yönetim kurulunda görev alan Özcan Kayhan'la birlikte gelen Haşim Karadağ'ı havaalanında, "belediye kontenjanı"ndan Tanrıverdi yönetiminde görev alan isimlerden Belediye Meclis üyeleri Ramazan Özdemir ve Murat Gümüş'ün yanı sıra, yöneticilerden Bayram Kırıcı ile eski yönetici Nadir Alataş karşıladılar.

Yanında, yönetimine alacağı öne sürülen Taner Gebeş'le birlikte gelen Olgun'u ise havaalanında eski yöneticilerden Hasan Özhan ve İbrahim Akbez'in karşıladıkları öğrenildi.

Olgun, gerekli açıklamaları kongrede yapacağını söylerken, Karadağ Malatya'dan yönetimine 4-5 isim alacağını tekrarladı.

Adaylardan Karadağ'ın, daha sonra kulüp başkanı Hikmet Tanrıverdi'den randevu talep ettiği ve kulüp binasına giderek bir görüşme yaptığı öğrenildi. Bu görüşmede, Karadağ'ın kulüp ve takımla ilgili bilgi aldığı ifade ediliyor.

Malatyaspor Başkanı Tanrıverdi'nin, aday olmayacağını açıklamasına rağmen, bu adaylardan Olgun'a hiçbir şekilde destek vermeyeceği, Karadağ'a ise yönetim kurulu listesi üzerinde yapacağı bir değerlendirmeyle destek verebileceği öne sürülüyor. Karadağ'ın yakınında, Tanrıverdi'nin "sempati" duymadığı bazı isimler olduğu, bu isimlerde ısrarı halinde Karadağ'ın da, başkanın desteğini alamayacağı iddia ediliyor.

Tüm bunların yanı sıra, başkan Tanrıverdi'nin, Çarşamba günkü basın toplantısında, "Kongreye daha üç gün var. Başka adaylar da çıkabilir.. Sadece iki aday değil, 3-5 aday olabilir.." şeklindeki ifadeleri de, kulüp başkanının kendi içerisinde olmayacağı, ancak destek verebileceği bir başka liste alternatifinin de çıkma olasılığının bulunduğu şeklinde yorumlanıyor.

Bir başka iddiaya göre ise, başkan Tanrıverdi her iki adaya da eşit mesafede olacak.

Bu arada, Tanrıverdi ve yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğu, Perşembe akşamı Orduzu Pınarbaşı'ndaki Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri'nde, kulüp personeliyle veda yemeğinde biraraya geldiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız