SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Yerde 3'üncü Kaza

0
Güncellendi - 2016-07-03 22:55:51
Aynı Yerde 3'üncü Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde aynı bölgede 9 gün içinde meydana gelen kazalarda 7 kişi yaralanırken, kazaların yoldaki viraj nedeniyle yaşandığını iddia eden sürücüler duruma tepki gösterdi.

Akçadağ ilçesine bağlı Bahri Mahallesi 7. Ana Jet Üs Komutanlığı yakınlarında 9 günde 3 yaralamalı kaza yaşandı. 26 Haziran’da yaşanan ilk kazada virajı alamayarak dere yatağına uçan araçta 3 kişi yaralandı. Aynı noktada 29 Haziran’da da yaşanan kazada 2 kişi yaralandı ve araç hurdaya döndü. 2 Temmuz’da da aynı noktada direksiyon hakimiyetini kaybeden bir araç dere yatağına uçtu. Araçta bulunan 2 kişi yaralanırken olay yerine gelen ambulanslarla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Kazaların yoldaki viraj nedeniyle yaşandığını iddia eden sürücüler, yetkililerin önlem almasını istedi.

iha

c1

MALATYA'NIN AKÇADAĞ İLÇESİNDE AYNI BÖLGEDE MEYDANA GELEN KAZALARIN YOLDAKİ VİRAJLARDAN KAYNAKLANDIĞI İLERİ SÜRÜLÜYOR. (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hasan (7 yıl önce)
    Burada hızlı gidilirse sonuç bu olur .Sonra Başkalarına faturası kesilir hiç kendisinde suç var mı yok mu sorgulanmaz bu ön yargılardan vazgeçelim artık cahil insanlar değiliz Bu yolda gidilecek hız bellidir sen gidip yüz km ile gidersen neden böyle oldu demiyeceksin hemşerim . Lütfen içinizdeki hırsdan arınarak şu direksiyon başına geçelim tek sıkıntımız bu hırs hırs ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (7 yıl önce)
    Viraj çok keskin,havaalanından itibaren ışıklı ve dikkat çekici tabelalar konmalı ya da yola bir düzenleme yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • turabi (7 yıl önce)
    büyükşehir belediyenin yolları tamamen yol teknik kuralları uygulanmadan yapılmakta bunu araştıran ne idare var nede medya
    0
    0
    Yanıtla